SAMOUVJERENI BRANIČ MODRIH NAJAVIO OKRŠAJ S ASTANOM: / 'Mi smo Dinamo i zanima nas samo pobjeda'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Nenada Bjelice u utorak u 16 sati gostuju u dalekom Kazahstanu gdje će igrati protiv Astane u 3. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka

6.8.2018.
20:31
AFP
VOYO logo

"Mi smo u Astanu došli pobijediti! Svaka čast našem suparniku, cijenimo ga i respektiramo, ali zanima nas samo pobjeda", poručio je Emir Dilaver, jedan od ključnih ljudi Dinamove obrane.

Astana vrlo dobra u Europi

"Gledajte, mene nije briga za sve te rezultate Astane. Mi nismo ni Atletico Madrid, ni Benfica, ni Galatasaray... Mi smo Dinamo. I ponavljam, došli smo ovdje pobijediti. Nitko od nas ne razmišlja o remiju, mi želimo pobjedu", dodao je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjeti se neuigranost

"A iskreno, nije nam lako. Ni jednostavno. Svi osjećamo kvalitetu suigrača oko sebe, ali nismo dovoljno uigrani. Vjerujem da ćemo se brzo još bolje upoznati, još bolje razumjeti, to nam je stvarno jako važno. Ali kad gledam Theophile-Catherinea, Leovca, Stojanovića, iza nas Zagorca... Sve su to kvalitetni i dovoljno iskusni igrači. A iskustvo je jako bitno. Samo se trebamo malo bolje upoznati, to je ključ cijele priče. A Astana? To prolazimo, nema straha", zaključio je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo