POTRES U PARIS SAINT-GERMAINU: / Je li to predsjednik kluba upravo najavio odlazak trenera!?

Image
Foto: AFP

'Zabili su nam tri gola bez napada i bez stvorene šanse. Teško je, možda i nemoguće ovo analizirati'

7.3.2019.
9:56
AFP
VOYO logo

Nakon što je Paris Saint-Germain eliminiran iz Lige prvaka u utakmici protiv Manchester Uniteda, predsjednik francuskih prvaka Nasser Al-Khelaïfi nije skrivao razočaranje ishodom. U klub su uložene stotine milijuna eura sa ciljem osvajanja Lige prvaka, no pariški klub neće vidjeti niti četvrtfinale natjecanja. A to je prilično razočaralo 45-godišnjaka rođenog u Dohi.

Image
NEVIĐENA DRAMA U PARIZU: /

United sumnjivim penalom u zadnjim sekundama izbacio favoriziranog domaćina!

Image
NEVIĐENA DRAMA U PARIZU: /

United sumnjivim penalom u zadnjim sekundama izbacio favoriziranog domaćina!

Silno razočaranje

"Iznimno sam razočaran rezultatom i utakmicom. Nije mi jasno kako smo izgubili, imali smo prednost 2-0 iz prvog susreta. Ovdje u Parizu poraženi smo 1-3. Sve smo im dali da pobjede. Bilo im je lako. Zaista to ne mogu shvatiti", kazao je klupski predsjednik, ali uz riječi 'vjerujemo u trenera' dodao i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo kakva je njegova odluka po pitanju promjene. Ne moramo reagirati sada zato što smo izgubili utakmicu. Odluka se mora donijeti hladne glave, a ovo nije trenutak. Želimo se smiriti. Želimo vidjeti i što trener želi. To je vrlo važno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri gola bez ijedne šanse

A sam trener Thomas Tuchel ovako je analizirao poraz.

"Dobro smo reagirali nakon prvog gola, dobro smo i igrali prvih 30 minuta. Stvorili smo mnogo šansi i zaslužili barem jedan gol, možda i drugi i treći. Nismo napravili ono što smo morali,a drugi primljeni pogodak sve je promijenio. Manchester United nije se našao u šansi da zabije, a unatoč tome zabili su dvaput i stigli u situaciju da jednim pogotkom izbore prolazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo kontrolu nad cijelom utakmicom, oni uopće nisu napadali. Zabili su nam tri gola bez napada i bez stvorene šanse. Teško je, možda i nemoguće ovo analizirati", rekao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo