OGLAS

OŠTRA KAZNA ZA NAVIJAČA LYONA: / Zbog nacističkog pozdrava doživotno ne smije na stadion

Image
Foto: Screenshot

Veliku pobjedu Lyona na Etihadu zasjenio je veliki incident

20.9.2018.
23:34
Screenshot
VOYO logo

Lyon je šokirao engleskog prvaka Manchester City pobijedivši na Etihadu 2-1. 'Građani' su dominirali, imali daleko veći posjed lopte i niz prilika, no gosti su bili ti koji su bili efikasniji. Lyon je poveo u 26. minuti. Nabil Fekir je probio po lijevom krilu i ubacio u kazneni prostor, Fabian Delph je promašio loptu, a poklon iskoristio Maxwell Cornet.

Image
SRAMOTA NA ETIHADU: /

Navijač Lyona gnjusnom gestom upropastio veliko slavlje Lavova

Image
SRAMOTA NA ETIHADU: /

Navijač Lyona gnjusnom gestom upropastio veliko slavlje Lavova

U 44. minuti Fekir je povećao vodstvo 'lavova' postigavši pogodak s ruba kaznenog prostora. 'Građani' su smanjili u 67. minuti golom Bernarda Silve. Velike zasluge za gol je imao Leroy Sane koji je sjajno prošao po krilu, a potom povratnom loptom uposlio Silvu. Do kraja susreta momčad Pepea Guardiole je jurila po izjednačenje, ali nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doživotna zabrana

Međutim, sjajan start njihove momčadi u Ligi prvaka zasjenila je sramotna gesta jednog od gostujućih navijača na tribinama Etihada. Naime, kako prenosi BBC, jedan od Lyonovih navijača je gestikulirao sa nacističkim ‘Sieg heil’ pozdravom tijekom utakmice. Policija će mu, čim ga identificira, doživotno zabraniti ulazak na stadione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvo ponašanje apsolutno je neprihvatljivo. Za ovakve stvari nema mjesta u našoj zajednici i sportu općenito. Žestoko ćemo raditi kako bismo iskorijenili rasizam na nogometnim utakmicama i surađivat ćemo s francuskom policijom kako bismo identificirali počinitelja",rekao je šef mančesterske policije Gareth Parkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo