NIKOLA VLAŠIĆ NAKON ŠTO JE DONIO BOD ZA CSKA U LIGI PRVAKA: / 'Igrači su mi rekli 'Nikola, pucaj penal''

Image
Foto: AFP

Bivši igrač Hajduka sjajnom igrom osvojio je naslovnice

20.9.2018.
18:27
AFP
VOYO logo

Nikola Vlašić odigrao je sinoć za moskovski CSKA jednu od najboljih utakmica u karijeri, a povodom toga za 24 sata prokomentirao je kako se osjeća nakon što je donio bod novoj momčadi na teškom gostovanju u Češkoj te koliko je teško bilo pucati penal u 95. minuti utakmice. Sjajnom igrom ušao je u momčad kola po izboru nekoliko renomiranih statističkih kuća.

"Lijepo društvo, baš su mi prijatelji poslali fotografiju momčadi kola. Velika mi je čast biti u tako biranom društvu, pogotovo što mi je ovo prva utakmica u Ligi prvaka. Dobro, nismo baš igrali protiv Reala ili Barcelone, ali bio je užitak zaigrati u Ligi prvaka", kazao je Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio čovjek odluke

Na njega je palo da puca odlučujući penal za svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam pucati, ali bio sam malo dalje od šesnaesterca. No suigrači su mi donijeli loptu i željeli su da baš ja pucam. Ne znam, da je Džagojev bio u igri, možda bi on pucao, ovako sam ja bio među iskusnijima, pa su valjda imali povjerenja. Osjećam to od prvoga dana, traže me na terenu, dodaju mi lopte...", poručio je bivši igrač Hajduka.

U istoj skupini Lige prvaka su Real i Roma, favoriti za plasman dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su vrhunske momčadi, jedva čekam utakmicu protiv Modrićevog Reala, da osjetim koliko su jaki. Iako, imam i malo zadrške, neće se valjda raspucati baš protiv nas. Neće nikome biti lako s nama, pogotovo u Moskvi, kad počne zima.", zaključio je poznati Niksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo