NAVIJAČI BAYERNA TRAŽE ODLAZAK HRVATSKOG TRENERA: / 'Idioti su zaposlili Kovača ispred njega...'

Image
Foto: AFP

Bayern je sinoć remizirao u susretu s Ajaxom i zadržao prvo mjesto u skupini

13.12.2018.
8:17
AFP
VOYO logo

U dvoboju koji je odlučivao o prvom mjestu u skupini E nogometne Lige prvaka Bayern je u Amsterdamu odigrao 3-3 protiv Ajaxa obranivši prvu poziciju. Bila je to sjajna utakmica u kojoj je Bayern poveo, Ajax je potom okrenuo rezultat u svoju korist da bi Bavarci s dva gola stigli do novog vodstva.

Ipak, Ajax je izjednačio na 3-3 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i tako Bayernu izbio dva boda, koja im na kraju ne znače ništa, ali sigurno da u Münchenu neće biti sretni što su remizirali s Ajaxom. Jedno je sigurno, navijači na Twitteru već sada nisu sretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači se bune

Odmah nakon jučerašnjeg remija Bayernovi fanovi počeli su protestirati protiv ovakvih rezultata i Nike Kovača kojeg smatraju odgovornim za njih. "Moram pogledati ljude u oči i priznati im da je Niko Kovač moj trener. Odmah mi se plače!", napisao je jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo Niko Kovač bi izabrao Boatenga ispred Hummelsa", napisao je jedan od ljutitih komentatora koji očito nije bio zadovoljan načinom na koji je bivši izbornik hrvatske reprezentacije odradio selekciju momčadi za ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski strateg nakon utakmice poručio je kako je zadovoljan onime što je njegova ekipa pokazala, ali i cjelokupnom utakmicom te pozvao navijače da slave prolazak u sljedeću fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, navijačima se ta poruka nije posebno svidjela pa je jedan napisao: "Što da slavimo? Ajaxovu dominaciju? Ili to što smo zaposlili Niku Kovača? Treba nas biti sram ovakvih rezultata i ovakve igre. I još više, trebalo bi nas biti sram što se veselimo ovakvom rezultatu. Sada se veselimo kad ne izgubimo od Ajaxa", poentirao je komentator i na kraju dodao hešteg kojim poziva na Kovačev odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako nas je par klinaca iz Eredivisie ovako namučilo, Liverpool i Spursi će nas potpuno uništiti. Bayern je gotov s Nikom Kovačem", napisao je jedan komentator, očito više zabrinut nego ljutit, upozoravajući na teške susrete koji dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan komentator odlučio je pohvaliti Andreja Kramarića pa je napisao: "Julian Nagelsmann je genij, svi igrači Hoffenheima su loši. Osim Kramarića", a na taj komentar mu se nadovezao neki očiti navijač Barcelone i napisao "Zato su idioti iz Bayerna uzeli Kovača prije njega!".

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo