NAJVEĆA ZVIJEZDA DINAMA JOŠ UVIJEK NIJE SPREMNA: / Potvrdu prolaska Modri će tražiti s njim na klupi

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dinamo će u uzvrat protiv Hapoela krenuti bez svog najboljeg napadača

31.7.2018.
16:57
PIXSELL
VOYO logo

Kako se čini, Mario Gavranović i danas će krenuti s klupe, ali vrlo je izvjesno da će dobiti minutažu u Beer Shevi. Polako se vraća u formu, iako odmora nije bilo mnogo. Za Sportske novosti govorio je o tome koliko je spreman, Svjetskom prvenstvu u Rusiji i mnogim drugim stvarima.

Nije se odmorio

"Nisam imao puno odmora, ali bilo je dovoljno. Osjećam se se dobro, radujem se svakoj novoj utakmici", rekao je i poručio da nije još spreman za 90 minuta: "Ne, nisam, ali ne bi ni bilo normalno nakon tako kratkog vremena. Kažem, dobro se osjećam i marljivo ću raditi da što prije dođem u formu. Nisam prošao pripreme, ali neće mi faliti. Imam vremena da dođem u formu, nisam se puno odmarao, pa nisam puno ni izgubio. Trebaju mi samo utakmice, nekoliko njih u nizu, vidjet ćemo koliko točno. Ne mogu unaprijed govoriti, ali brzo ću se, vjerujem, vratiti u formu u kakvoj sam bio u Rusiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Rusiji

"Hrvatska je pokazala što je sve moguće kad nešto jako želiš. Nama je žao što nismo prošli tu Švedsku, nije bila bolja od nas, mogli smo ući u prvih osam. Ipak je velik uspjeh za našu malu državu da smo prošli dalje. Sad je to već tradicija na velikim natjecanjima, valjda će jednom doći i naš red da napravimo nešto poput Hrvatske.", rekao je Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarani ishodom

"Bilo je razočaranja. Dosta se očekivalo, imamo jednu od najboljih momčadi u povijesti, s puno igrača u velikim klubovima. Imali smo i veliku priliku; uz sav respekt Šveđanima, nismo za protivnika imali veliku reprezentaciju. Ali imamo još mladu momčad, koja i na sljedećim smotrama može igrati značajnu ulogu.", optimistično je najavio Gavranović.

Dvije različite utakmice

"Dvije potpuno različite slike, ne smije nam se to često događati. Bilo je toga i lani, izgledali smo odlično u važnim utakmicama, recimo na Poljudu, a onda smo kiksali protiv takozvanih malih. I siguran sam da će se puno raditi upravo na tome da svi shvate da je nešto drugo igrati u Dinamu, da u svakoj utakmici moraš dati maksimum. Nije ovo bilo koji dres, već Dinamov, to je nešto posebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća zvijezda

"Prije svega, drago mi je zbog Soudanija što je ostvario svoj san i otišao u Englesku, svi mu želimo sreću. S druge strane, žao mi je što više nije s nama jer je odličan igrač. A što se mene tiče, ne vidim se kao zvijezda, već se osjećam kao i svaki drugi igrač. Svjestan sam da na terenu imam određene kvalitete, da sam reprezentativac svoje države i da baš zbog toga moram biti primjer mladim igračima, davati svaki put 100 posto. Ne samo ja, svi mi stariji moramo biti uzori mladim igračima da bi oni mogli napredovati.", skromna je prva špica Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat protiv Hapoela

"Cilj je uvijek prolazak, ali treba ostaviti dobar dojam. Svaki put kad se odjene Dinamov dres, to mora biti cilj! Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali moramo ući koncentrirano, odraditi pravi posao iako smo dobro odradili posao u prvoj utakmici. To je rješenje za ovu utakmicu.", zaključio je Gavranović priču o Hapoelu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo