MODRI SAZNALI PROTIVNIKA U 3. PRETKOLU LIGE PRVAKA: / Momčad Nenada Bjelice će na put u Kazahstan

Image
Foto: PIXSELL

Kao što je i očekivano, prvak Kazahstana plasirao se u 3. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka gdje se pridružio Dinamu

1.8.2018.
21:36
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama tražit će put prema posljednje krugu kvalifikacija Lige prvaka preko kazahstanskog prvaka Astane, koja je u srijedu odigrala 0-0 na gostovanju u Herningu kod danskog Midtjyllanda i tako sačuvao prednost 2-1 iz prve utakmice.

Dinamo će 7. ili 8. kolovoza, u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka gostovati u Astani. Uzvratna utakmica bit će odigrana na Maksimiru 14. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prezimili u Europi

Astana je prošle sezone zaustavljena u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, ali je prošla skupinu u Europskoj ligi i ispala u prvom krugu nokaut faze od lisabonskog Sportinga. Sezonu ranije također su Kazahstanci sudjelovali u skupini Europske lige, a u sezoni 2015/16. kvalificirali su se u Ligu prvaka te osvojili četiri boda za četiri neodlučena ishoda u skupini s Atleticom Madridom, Benficom i Galatasarayom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju i Hrvata

Jedan od ponajboljih igrača Astane je 30-godišnji hrvatski internacionalac Marin Tomasov koji je odigrao sve četiri utakmice za Astanu u dosdašnjem dijelu kvalifikacija za Ligu prvaka. Naime, kazahstanski prvak je krenuo od prvog kruga u kojem je sa 1-0 i 2-0 nadigrao nikšićku Sutjesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo