MANDŽUKIĆ RUŠIO REKORDE NA KULTNOM STADIONU: / Bernabeu nikad tako rano nije pao u očaj, a onda je Mario opet bljesnuo

Image
Foto: AFP

Mandžukić je zabio za 1-0 i 2-0 Juventusa na gostovanju kod Real Madrida

11.4.2018.
20:58
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić dobio je priliku napasti Realov gol od prve minute u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u kojoj njegov Juventus ima tešku misiju pokušaja nadoknađivanja poraza 0-3 u prvom ogledu.

Talijanski prvak sjajno je otvorio ogled i to baš zahvaljujući svom hrvatskom igraču. Zabio je Mandžukić u drugoj minuti ogleda, točnije nakon 76 sekundi igre što je i najbrže primljeni pogodak Real Madrida na stadionu Santiago Bernabeu u utakmicama Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukiću je postignuti pogodak treći ovosezonski u šestoj utakmici u ovom natjecanju. Zabio je ranije Olympiakosu i Sportingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je ubrzo, u 37. minuti novi gol Mandžukića. Ponovno ubačaj s desne strane, ponovno je hrvatski nogometaš na pravome mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svojih je 20 pogodaka u Ligi prvaka njih točno polovicu Mandžukić zabio udarcima glavom. S ova dva i postao prvi nogometaš od sezone 2003/04 koji je Realu zabio na taj način u utakmicama ovog natjecanja, ali i prvi koji je u uvodnom poluvremenu zabijao Realu na njegovom stadionu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjih pet startova u utakmicama protiv Reala, Mandžukić je (zasad) na četiri postignuta gola. Samo su on i Alessandro del Piero zabili dva gola Realu na gostovanju u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo