LEGENDARNI IGRAČ REDSA 'OPRAO' KARIUSA: / Sve osim odlaska vratara u kojem čuči pogreška bit će - čudo

Image
Foto: AFP

Karius je označen najvećim krivcem za poraz Liverpoola u finalu Lige prvaka

27.5.2018.
14:24
AFP
VOYO logo

Mark Lawrenson i danas uživa status legende među Liverpoolovim navijačima, ipak je riječ o nekadašnjem braniču koji je nizao trofeje s tim klubom pa je tako pet puta bio engleski prvak, a jednom otišao do kraja i u prestižnom klupskom europskom natjecanju.

Njegova riječ, a često ih ne bira, ima težinu. Ispričavat se nerijetko zbog njega moraju njegovi poslodavci, kao što je to morao napraviti BBC za koji je komentirao SP 2014. ili i ove godine nakon što je umirovljenog kolegu komentatora nazvao 'pomalo autističnim'. Teško je reći da će se i sad netko zbog njegovih misli pretočenih u retke kolumne za BBC morati ispričati, no da će boljeti onog kome su upućene, u to nema sumnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOGOMETNA POGREŠKA I ISPRIKA GODINE: /

Pogledajte suze i molbu za oprost Liverpoolova tragičara, ali i reakciju navijača Redsa

Image
NOGOMETNA POGREŠKA I ISPRIKA GODINE: /

Pogledajte suze i molbu za oprost Liverpoolova tragičara, ali i reakciju navijača Redsa

Sam na svijetu

A Liverpoolova legenda komentirala je sad Liverpoolova golmana Lorisa Kariusa, odnosno njegove dvije pogreške u finalu Lige prvaka koje su momčad i odvele do poraza protiv Real Madrida.

Piše Lawrenson tako da žali Kariusa, ali i zaključuje da za njega u tom klubu više nema mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karius je imao očajnu večer i bilo je teško gledati ga potpuno samog u šesnaestercu nakon utakmice. Prvi su ga stigli utješiti igrači Real Madrida, potom trenersko osoblje njegova kluba. Iz igračkog iskustva znam da kada se izgubi velika utakmica da je potrebno nekoliko minuta da se saberu misli, u tim trenucima mislite samo na sebe. Ali, sigurno je barem jedan od suigrača mogao otići do njega, staviti ruku oko njega i zagrliti ga, premda možda nije imao ništa za reći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dovoljno dobar

"Uvjeren sam da su to napravili u svlačionici, nakon što je razočaranje splasnulo, utješit će ga i menadžer Klopp. Ali ukoliko to napravi i javno i privatno, on mora znati da nije dovoljno dobar za Liverpool i ciljeve kojima streme. Za osvajanje naslova potreban je top-golman a on to nije. Može li se Liverpool priuštiti čekanje da postane? Ne. Karius uvijek izgleda kao da u njemu čuči pogreška, a ona ga je u subotu mnogo koštala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo