KROOS POPUT ZDRAVKA MAMIĆA U NAJBOLJIM DANIMA: / Jednom izjavom prikazao je sav očaj Reala

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kraljevi eliminacijom iz Lige prvaka izgubili šansu za trofej

6.3.2019.
8:34
AFP
VOYO logo

Real Madrid sinoć je poražen od Ajaxa sa 4:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Real je tako ostao i bez posljednje šanse da stigne bar do jednog trofeja ove sezone i pokuša bar malo ublažiti nezadovoljstvo kod navijača koje je ove sezone ogromno s obzirom na igre koje su igrači Reala prikazivali.

Klub iz Madrida je prošlog tjedna poražen od Barcelone na svom stadionu u Kupu Kralja s 3:0 i tako je eliminiran iz Lige prvaka. Nakon toga je uslijedio još jedan El Clasico, ovaj put u Primeri, a Barcelona je ponovno slavila na Santiago Bernabeu, rezultat je ovaj put bio 1:0 što je značilo da je Real i u ligi praktično izgubio sve šanse da stigne do naslova s obzirom ne to da zaostaju za Barcelonom 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran u navijače

Tako će Real ovu sezonu završiti bez osvojenog trofeja, a Toni Kroos je u izjavi nakon utakmice sa Ajaxom dao svoje mišljenje o cijeloj ovoj situaciji. "Imamo dobru ekipu i pokazali smo to u nekim dijelovima sezone, ali da budem iskren nismo igrali konstantno dobro.", rekao je Kroos.

"Ovog tjedna smo izgubili sve, svaku priliku da osvojimo bar jedan trofej i to je teško prihvatiti. Po mom mišljenju ljudi brzo zaborave što se događalo u prošlosti i nije uobičajeno da ekipa osvoji Ligu prvaka tri puta zaredom, odmah ću vam reći to se više nikad neće dogodili", dodao je igrač Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo