KLOPP OTKRIO HOĆE LI LOVREN ZAIGRATI PROTIV BAYERNA: / Pred menadžerom Liverpoola je težak zadatak

Image
Foto: AFP

'Utakmica će biti otvorena, a u takvoj se može do pobjede'

13.3.2019.
11:30
AFP
VOYO logo

Prošlosezonski finalist Lige prvaka Liverpool spremno dočekuje utakmicu na Allianz Areni na kojoj će protiv domaćeg minhenskog Bayerna pokušati izboriti plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Nije pred igračima Jürgena Kloppa nimalo lak posao, Bayern Nike Kovača je uhvatio dobru formu, vratio se na čelno mjesto ljestvice u Bundesligi, a i dokazao da se zna nositi sa prijetnjama momčadi s Anfielda s kojeg su se vratili s 0-0 iz prve utakmice.

Klopp, koji je godinama vodeći Borussiju Dortmund bio trener koji je zadavao najviše problema Bayernu, vrlo dobro zna što može očekivati s prvim sučevim zviždukom u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristiti šanse

"U prvoj se utakmici Bayern branio na visokoj razini. Igrali su oni i nogomet ali ne u mjeri u kojoj to obično rade. To će, naravno, sada biti drugačije i to nama otežava posao, ali i daje priliku da se istaknemo. Utakmica će biti otvorena, a u takvoj se može do pobjede. Pokušat ćemo iskoristiti naše šanse", poručio je Klopp za Liverpoolove web-stranice prije odlaska na put.

"Navijačima poručujem da se ne susprežu i da daju sve od sebe, da budu glasni jer mogu utjecati. Ondje je, da budem iskren, atmosfera dobra. Moguće ju je stišati na samo jedan način, a to je nogometom. Neće biti lako, ali morat ćemo pokušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren bi mogao zaigrati

Trent Alexander-Arnold trebao bi nastupiti za momčad Liverpoola iako je u jednom trenutku bio pod upitnikom. Na put prema Münchenu krenuli su i Dejan Lovren, koji je jutarnji trening u utorak odradio normalno, te James Milner.

"Lovren je opcija. Možda bi bilo previše očekivati 90 minuta od njega, ali vidjet ćemo", kazao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo