JE LI VALENCIJA TEŠKO OŠTEĆENA PROTIV UNITEDA: / Pogledajte snimku zbog koje Španjolci bijesne na suce

Image
Foto: Screenshot

Trener Valencije zapitao se zašto u Ligi prvaka još nema VAR-a

28.11.2018.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Marouane Fellaini zabio je u sudačkoj nadoknadi jedini gol na utakmici između Manchester Uniteda i Young Boysa, a njime je sastav s Old Trafforda i izborio nastup u osmini finala Lige prvaka. Završnih 1-0 stiglo je i nakon ove čudesne obrane Davida de Gee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije zadovoljan raspletom situacije

Na konferenciji za medije nakon utakmice trener Valencije bio je vidno uzrujan, a razlog toga bio je pogodak Fellainija za koji on vjeruje da je došao nakon što se Belgijac poslužio rukom.

"Rekli su mi da se Fellaini poslužio rukom pri pobjedi Manchestera, ali nemamo rješenje za tu situaciju. Ono što nas čudi je da VAR nije uveden u najprestižnije klupsko natjecanje na svijetu. Ali to je nogomet, jedna momčad došla je do šest bodova u sudačkim nadoknadama. Sada ćemo se koncentrirati na utakmice lige i kupa", kaže španjolski trener pa dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da me ne pogodi kada mi kažu da je Manchester postigao pobjednički gol u nadoknadi nakon što je to učinio i u posljednjem kolu, ne bih bio profesionalac. Međutim, kad ti kažu da su se kod gola poslužili rukom, onda sigurno postoji i malo bijesa.", zaključio je Marcelino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo