IKONE IZ VEZNOG REDA POKLONILE SE MODRIĆU: / Kada Gerrard i Lampard ovo kažu, onda to ima posebnu težinu

Image
Foto: AFP

Luka Modrić oduševio je sve svojom izvedbom u finalu Lige prvaka

27.5.2018.
18:13
AFP
VOYO logo

Koliko je Luka Modrić dominantan igrač u sredini terena opjevano je mnogo puta. Znano je da Real Madrid nije ista momčad kad njega na travnjaku nema, znano je i da je on taj čiji pregled igre i čije pravovremene idealne lopte rade razliku u utakmici.

Slažu se s time i ikone veznog reda Steven Gerrard i Frank Lampard koji su komentirali ogled za naslov u Ligi prvaka u kojem je u subotu Real Madrid stigao do trofeja protiv Liverpoola. Dvojica istaknutih engleskih veznjaka i sami su osvajali ovaj naslov, Gerrard je s Liverpoolom u sezoni 2004/05 nadoknadio 0-3 protiv Milana za trijumf nakon jedanaesteraca, a udarcima s bijele točke u sezoni 2012/13 osladio se i Lampard pobjedom protiv Bayerna u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA!? /

Umjesto da slavi, Madrid je u – šoku! Nakon Ronalda i Balea, rastanak najavio i Luka

Image
MODRIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA!? /

Umjesto da slavi, Madrid je u – šoku! Nakon Ronalda i Balea, rastanak najavio i Luka

Najbolji na svijetu

"Odmaknimo se za trenutak od svega, što kažete na izvedbu Luke Modrića", prekinuo je raspravu u studiju Gerrard koji je imao potrebu naglasiti važnost hrvatskog veznjaka za Realove uspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledao je potom Lamparda i Rija Ferdinanda te ih upitao:

"Je li on u ovom trenutku najbolji vezni nogometaš na svijetu? Njegova je izvedba zapanjujuća. Prima loptu na zgusnutom prostoru, pritišću ga trojica ili četvorica, a on je miran, sabran i odličan pod pritiskom. Bio je ovo užitak gledati. Izvrsna njegova izvedba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da je u parku

Lampard je dodao:

"Kao da provodi 80 posto vremena, on i Kroos, premještajući suparničke igrače. Kada odluče da bi presudno dodavanje trebalo ići prema naprijed kako bi se ubrzala igra, onda to jednostavno naprave. Dominiraju posjedom. Ako ste u suparničkom timu to ubija vašu dušu jer im se ne možete približiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić igra kao da je u parku. Ništa ga ne može omesti, tako je miran. 'Primit ću loptu i idem dalje'", pokušao je Modrićevo razmišljanje u igri u riječi pretvoriti Lampard očito zadivljen onime što je vidio u utakmici igranoj u subotu u Kijevu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo