DOŠLO JE DO PROMJENE PRAVILA U ŽDRIJEBU LIGE PRVAKA: / Evo što nas čeka nakon ovotjednih utakmica

Image
Image

Promjena koja se možda neki neće posebno svidjeti

9.3.2019.
10:43
VOYO logo

Već smo saznali četiri putnika u četvrtfinale Lige prvaka, a u tjednu pred nama ćemo saznati i preostala četiri. Nakon što budu odigrani svi preostali uzvratni susreti 1/8 finala Lige prvaka, kao i obično očekuje nas ždrijeb parova za sljedeću fazu.

Međutim, ždrijeb u Nyonu, 15. ožujka, bit će posljednji ove sezone za Ligu prvaka. Sistem žrijeba je promijenjen pa će tako 15. ožujka osim parova četvrtfinala biti održan ždrijeb i za polufinale. Dakle, odmah nakon izvlačenja parova četvrtfinala klubovi (potencijalni pobjednici) će znati na koga idu u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na staro

Iz administrativnih razloga će ždrijeb odrediti i domaćina u finalu. Tako ćemo 15. ožujka saznati čitavav kostur natjecanja. Neće ovo biti prvi put da se ovakav sistem žsrijeba koristi u Ligi prvaka. Žsrijeb je posljednji put "odrađen" na ovaj način 2012. godine. Nakon toga se radio "razdvojeni" žrijeb pa se posebno žrijebalo i polufinale.

U žrijebu u Nyonu neće biti ograničenja, tako da su mogući četvrtfinalni parovi timova iz iste zemlje. Treba dodati i da se prve utakmice četvrtfinala igraju 9. i 10. travnja, dok će se revanši igrati 16. i 17. travnja. Prvi polufinalni mečevi će se igrati 30. travnja i 1. svibnja, a uzvrati 7. i 8. svibnja. Finale je zakazano za 1. lipanj i igra se na stadionu Atletico Madrida - Wanda Metropolitano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo