BJELICA ZADOVOLJAN NAKON VELIKE POBJEDE MODRIH: / 'Posao nije gotov, ali ovo je Dinamo kakvog želim'

Image
Foto: PIXSELL

Modri su pobjedom u Kazahstanu napravili veliki korak prema plasmanu u skupine europskih natjecanja

7.8.2018.
19:29
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama pobijedili su u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u gostima kod kazahstanske Astane s 2-0 (1-0) i stekli veliku prednost pred uzvrat za sedam dana na Maksimiru golovima Marija Budimira i Danija Olma.

Momčad koja želi pobjedu

"Nisam najavljivao pobjedu, samo sam u najavi utakmice rekao da želimo pobijediti. I da će ova momčad protiv svakoga gdje god i protiv koga god igrali ići na pobjedu. Želim da moja momčad ima taj pobjednički mentalitet bez obzira na ime suparnika", rekao je Nenad Bjelica, pa dodao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo protiv odlične momčadi koja je imala veliku podršku navijača. Nije nam bilo jednostavno, zbog tog terena, malo nam je potrajala ta prilagodba na travnjak. Teško smo se na njega adaptirali u prvom dijelu, nismo se nekako odmah snašli, ali smo zabili taj gol koji nam je dao mirnoću. Drugi dio smo kontrolirali, imali još tri-četiri prilike, ali zabili samo jednom. Zadovoljan sam rezultatom, kao i načinom na koji smo odigrali drugo poluvrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan organizacijom

"Dobro smo i kompaktno stajali, odlično reagirali na sve ubačaje s bočnih pozicija. Znali smo da Astana ima dva bočna igrača s vrhunskim centaršutevima, a i naši su bekovi odradili pravi posao u čuvanju Tomasova i Henriquea koji su odlični igrači. U sredini smo bili čvrsti, napadali njihove vezne igrače, a iz te disciplinirane igre izlazili u kontranapade od kojih su dva rezultirala našim golovima."

Hapoel ili Astana?

"Teško mi je to reći, Hapoel i Astana su dvije jako dobre ekipe. Na oba stadiona je odlična atmosfera, teško je igrati i u Izraelu i u Kazahstanu. Svakako da je ovdje otežavajuća okolnost taj umjetni travnjak, ali Hapoel i Astana su dvije jako dobre momčadi.", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb Lige prvaka

"Mislim da Dinamo u posljednjih 10 godina nikada nije imao teži put do Lige prvaka, igramo protiv dobro posloženih momčadi, na stadionima s vrućom atmosferom. Mi smo nova momčad, imamo 13 novih igrača, ali unatoč tome uspješno koračamo Europom. Mišljenja sam kako Dinamo prošlih godina već od 2. pretkola Lige prvaka nije dobivao tako zahtjevne suparnike", završio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo