BAYERN U POLUFINALU LIGE PRVAKA: / Njemački prvak u borbenoj utakmici ostvario planirano

Image
Foto: AFP

U polufinale Lige prvaka plasirali su se Real Madrid, Roma, Bayern i Liverpool

11.4.2018.
22:46
AFP
VOYO logo

Nogometaši Bayerna plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Münchenu odigrali 0-0 sa Sevillom. U prvoj utakmici u Španjolskoj Bayern je slavio s 2-1.

Njemački prvak Bayern u Münchenu je samo potvrdio vizu za polufinale, a Sevilli ostaje utjeha da je jedna od rijetkih ekipa koje nisu primile gol u Münchenu. Bila je to borbena utakmica s vrlo malo šansi. Susret je započeo opasnim udarcima Jamesa iz slobodnog udarca i Robbena s vrha kaznenog udarca, a oba pokušaja su završila iznad i pored gola, dok je na drugoj strani Sarabia vrlo lošim udarcem upropastio dobru šansu za Sevillu. u 34. minuti Hummels puca zamalo iznad gola, a četiri minute kasnije Ribery iz blizine puca u vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 59. minuti igrač Seville Correa je udarcem glavom pogodio gredu, a minutu kasnije Banegin šut je prohujao pored vratnice. U narednih pola sata nije se događalo skoro ništa vrijedno spomena, sve do zadnjih sekundi kada je Correa krvnički startao na Martinezu, dobio crveni karton, a onda je umalo došlo do tučnjave igrača s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo