BARCELONA NA KRILIMA MESSIJA PREGAZILA LAVOVE: / Lyon nije imao nikakve šanse protiv Lionela

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Brutalna dominacija Barcelone završila je s pet komada u mreži francuske momčadi

13.3.2019.
22:58
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu na Nou Campu pobijedili Lyon s 5-1 (2-0). U prvom susretu u Francuskoj nije bilo golova. Pogotke su za Barcelonu postigli Leo Messi (18pen, 78), Philippe Coutinho (31), Gerard Pique (81) i Ousmane Dembele (86), dok je strijelac za Lyon bio Lucas Tousart (58). Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcu.

Image
VRATAR LYONA U SUZAMA NAPUSTIO IGRU ZBOG OZLJEDE: /

Reakcija Camp Noua rastopit će vam srce

Barcelona je dominantno stigao do pobjede i prolaza zahvaljujući svom majstoru Messiju koji je imao dva gola i dvije asistencije, čime je slomio Lyon, kojemu je ovo prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Francuzi su u 58. minuti imali zaostatak od 1-2 i tada su se počeli otvarati, no tada su primili čak tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca je počela odmah s napadima na francuska vrata, pa je već u 3. minuti Messi došao do prostora, ciljao desni kut, ali je Lopes efektno obranio. Konstantni napadi Katalonaca urodili su plodom u 18. minuti kada je Denayer napravio prekršaj nad Suarezom u kaznenom prostor, a Messi je "panenkom" pogodio s "bijele točke".

Nesebičan potez Suareza

U 31. minuti Suarez je izbjegao zaleđe i nesebično dodao Coutinhu, koji s lakoćom pogađa praznu mrežu. Suarez je u 37. minuti iz izgledne situacije pucao pored gola, a u 40. minuti je udarac Messija iz blizine obranio vratar Gorgelin, koji je netom ušao umjesto ozljeđenog Lopesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Katalonaca se nastavila i u drugom dijelu,pa je već nakon tri minute Messi bio sam ispred vratara kojeg je prebacio, ali je s gol-linije očistio Marcelo. U 58. minuti dotad bezopasni Lyon je došao do pogotka nakon velike gužve u šesnaestercu domaćina, a lopta je došla do Tousarta, koji snažnim udarcem s desetak metara volejem pogađa mrežu.

U 68. minuti Coutinho je prošao i vratara, ali je ipak otišao previše iskosa i nije pogodio praznu mrežu. Sve dvojbe o prolazu riješio je čudesni Messi koji je 12 minuta prije kraja prevario varkom čak dvojicu igrača Lyona i pogodio za 3-1, a tri minute kasnije Barca je izvela kontru, Messi je proigrao Piquea, koji s lakoćom zabija za 4-1. Ni to nije bio kraj jer je četiri minute prije kraja Messi upošljava Dembelea, koji puca pored vratara za konačnih 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo