REAL SE NAKON MODRIĆEVOG ULASKA SPASIO OD DEBAKLA: / Pašalić asistirao u ludoj utakmici Atalante, Liverpool i City sigurni

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić dobio je malo više od 20 minuta u porazu Kraljevskog kluba i značajno je utjecao na izvlačenje remija protiv Monchengladbacha

27.10.2020.
22:50
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 2. kola skupine B Borussia Mönchengladbach i Real Madrid su odigrali 2:2, a "Kraljevski klub" je do 87. minute gubio s 0:2.

Real je Monchengladbachu odigrao još jednu slabu utakmicu i potvrdio da početni domaći poraz od Šahtara (2:3) nije bio slučajnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački sastav je vodio s 2:0 pogocima Francuza Marcusa Thurama (33', 58'), a Zidane je tek u 70. minuti ubacio Luku Modrića i povratnika Edena Hazarda. U 87. minuti Kareem Benzema je smanjio na dodavanje Casemira, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Casemiro je na dodavanje Ramosa nakon centaršuta Modrića izjednačio i spasio Real novoga poraza.

U Kijevu je ukrajinski Šahtar nakon pobjede nad Realom u Madridu, ostao neporažen doma protiv Intera, koji sada ima dva remija iz dva susreta. Iako se u ovoj utakmici očekivalo puno golova, ona je završila bez golova, uz veliku dominaciju Intera. U 17. minuti igrač gostiju Barella pogodio je gredu, potom je okvir gola zatresao i Lukaku, a najveću priliku propustio je napadač Intera Lautaro Martinez u 54. minuti, kada je nakon udarca Marcela Brozovića pokupio odbijenu loptu i promašio prazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, a Ivan Perišić je ušao u 72. minuti.

Image
FRANCUZI JEDVA DOČEKALI DA MOGU POPLJUVATI VATRENOG: /

'Ma kakav viceprvak svijeta, ti si nula'

Image
FRANCUZI JEDVA DOČEKALI DA MOGU POPLJUVATI VATRENOG: /

'Ma kakav viceprvak svijeta, ti si nula'

Teška pobjeda Bayerna

Europski prvak Bayern je u skupini A teškom mukom slavio u Moskvi s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su poveli u 13. minuti kada je Leon Goreztka ispratio dobro dodavanje Pavarda i zabio udarcem glavom. Bayern je dominirao i propustio nekoliko prilika za povećanje vodstva, a to im se osvetilo u 70. minuti kada je Anton Mirančuk izašao sam ispred Neuera i izjednačio. U 79. minuti Martinez je proigrao Joshuu Kimmicha koji snažnim udarcem ponovno donosi vodstvo europskom prvaku. Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenjen je u poluvremenu kod Lokomotiva.

U ovoj skupini Atletico Madrid je pobijedio Salzburg s 3:2 golom Joao Felixa pet minuta prije kraja. Atletico je poveo golom Llorentea (29'), no odlični Austrijanci su preokrenuli i zabili dva gola preko Szoboslaija (40') i Berishe (47') . Portugalac Felix je poravnao u 52. minuti, a u 85. minuti je postao junakom dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Grbić je ostao na klupi momčadi iz Madrida.

Asistencija Pašalića

U skupini C Manchester City je slavio u Marseilleu s 3:0 pogocima Ferana Torresa (16'), Ilkaya Gundogana (75') i Raheema Sterlinga (82'). Duje Ćaleta Car je odigrao cijeli susret za Marseille, kome je ovo čak deseti uzastopni poraz u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici ove skupine Porto je kod kuće pobijedio Olympiacos s 2:0 pogocima Viere (11') i Oliveire (85').

U skupini D Atalanta i Ajax su odigrali 2:2, a Mario Pašalić je bio asistent kod drugoga gola talijanske momčadi. Nizozemci su puno bolje započeli, golovima Tadića (30) i Traorea (38) poveli su s 2:0, ali se Atalanta vratila u drugom dijelu s dva gola Kolumbijca Zapate (54', 60'). Pašalić je odigrao cijeli susret za Atalantu,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski prvak Liverpoool namučio se na Anfieldu protiv debitanta Midtyllanda s 2-0. Obrana Danaca pala je tek u 55. minuti kada je pogodio Jota, a Mo Salah je iz penala u sudačkoj nadoknadi postavio konačan rezultat.

Sve golove možete pogledati u nastavku teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Liga prvaka, 2. kolo, rezultati

Atletico Madrid - Salzburg 3:2

B. Monchengladbach - Real Madrid 2:2

Marseille - Manchester City 0:3

Porto - Olympiakos 2:0

Atalanta - Ajax 2:2

Liverpool - Midtjylland 2:0


Tekst se nastavlja ispod oglasa

FT Gotove su utakmice.

93' Casemiro zabija za Real nakon centaršuta Modrića! Real se spasio u Njemačkoj. Pogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' Liverpool je potvrdio svoju pobjedu s bijele točke. Zabio je Salah.

87' Madridski klubovi su zabili. Atletico vodi 3:2, a Benzema je zabio za Real Madrid koji sad juri po izjednačenje u zadnjim minutama Benzemin pogodak pogledajte OVDJE. Joao Felix je zabio za Atletico, pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' Porto također potvrđuje svoje bodove. Zabio je Oliveira.

83' Prelagano zabija City. Sterling zabija nakon asistencije De Bruynea i gotova je priča u Francuskoj. Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' Bit će ovo lagana pobjeda za Manchester City. Gundogan je zabio za 0:2. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

71' Luka Modrić ušao je u igru za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' Drugi gol Atalante, Zapata i Pašalić pretrčali su cijeli teren, Hrvat je poslužio Kolumbijca, ovaj s loptom još trčao i na kraju zabio za poravnanje rezultata. Pogledajte gol OVDJE.

56' Real gubi 2:0, Modrić je još uvijek na klupi. Thuram je opet zabio i ovo je sad već kritično. Kraljevski klub izgleda kako prosjak u Monchengladbachu. Ppogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55' A evo nam i Liverpoola. Diogo Jota imao je samo posao da gurne loptu u praznu mrežu nakon asistencije Alexander-Arnolda. Pogledajte taj gol OVDJE.

53' Atalanta je također smanjila, Duvan Zapata je zabio gol nakon asistencije Papua Gomeza. Pogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53' Luda je utakmica u Madridu, zabija Atletico novi gol ovaj je put strijelac Joao Felix. Pogledajte gol OVDJE.

48' Šok u Madridu! Salzburg je zabio još jedan pogodak i preokrenuo utakmicu. Pogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

HT Gotovo je prvo poluvrijeme, nadamo se da će ovako uzbudljivo biti i drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' Evo Salzburga, rezultat je poravnat u Madridu, zabio je Szoboszlai, i to pravu golčinu. Pogledajte video OVDJE.

37' Novi gol Ajaxa, Traore je ovaj put nakon još jedne dobre akcije nekako gurnuo tu loptu preko gol-crte. Pašalić i društvo sad su u teškoj poziciji. Pogledajte gol OVDJE.

35' Real gubi 1:0. Nijemci su odigrali sjajnu i jednostavnu akciju. Plea je idealnom loptom pronašao Thurama koji je pogodio sam kut gola Reala. Gol pogledajte OVDJE.

30' Evo nam novih golova. Marcos Llorente zabio je za Atletico Madrid (pogledajte gol OVDJE), a Dušan Tadić je iz penala zabio za Ajax, njegov gol pogledajte OVDJE.

18' Manchester City zabija za 1:0, Torres je strijelac. Pogriješio je u predaji Rongier, poslao je riskantnu loptu prema Ćaleti-Caru koju hrvatski reprezentativac nikako nije mogao stići, ukrao ju je De Bruyne i poslužio Torresa za lagani gol. Pogledajte tu situaciju OVDJE.

10' Evo nam i prvog pogotka. Porto je zabio protiv Olympiakosa. Vieira je došao do lopte nakon sjajnog presinga i greške grčke obrane i zabio iz lagane pozicije. Njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

5' Ranije su odigrani susreti Lokomotiva i Bayerna te Šahtara i Intera. Izvještaje s tih utakmica možete pogledati OVDJE.

1' Počele su utakmice.


20:00 - Stigli su početni sastavi za večeras. Imamo dvojicu Vatrenih u prvom sastavu. Duje Ćaleta-Car je igrat će od prve minute za Marseille, a Mario Pašalić za Atalantu. Luka Modrić je na klupi za Real Madrid, kao i Eden Hazard za kojeg se očekuje da će večeras dobiti minutažu.

19:00 - U drugom kolu Lige prvaka čekaju nas brojni susreti, a vjerojatno najzanimljiviji bit će gostovanje Real Madrida u Monchengladbachu nakon pobjedE u El Clasicu i to ne samo zbog Luke Modrića. Belgijski krilni napadač EdenHazard (29), čija je prva sezona u Real Madridu bila obilježena ozljedama, mogao bi zaigrati u utorak u susretu Lige prvaka na gostovanju kod Borussije Monchengladbach.

'Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest'

"Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo da li će zaigrati i koliko", izjavio je trener Reala ZinedineZidane.

Hazard je u ljeto prošle godine kao veliko pojačanje stigao u Real iz engleskog Chelseaja, a vrijednost transfera s bonusima mogla bi doseći oko 140 milijuna eura. No, ozljede gležnja onemogućile su ga da pruži očekivani doprinos, pa je u 22 susreta u svim natjecanjima postigao tek jedan pogodak. Zbog ozljede nije igrao od 7. kolovoza, kada je nastupio u osmini finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Prošlog tjedna u prvom kolu skupine B Lige prvaka Borussia Moenchengladbach je u gostima kod Intera odigrala 2:2, dok je Real na svom terenu iznenađujuće izgubio 2:3 od Šahtara iz Donecka. No, subotnja pobjeda 3:1 protiv Barcelone u El Clasicu podigla je raspoloženje u svlačionici Reala. "U natjecanju po skupinama imate samo šest utakmica i poraz od Šahtara stvorio je veliki pritisak. Utakmica protiv Borussije Moenchengladbach izuzetno je važna, možemo ju shvatiti kao finale", izjavio je Realov veznjak ToniKroos.

Također, čeka nas i derbi dvaju eksplozivnih momčadi Atalante i Ajaxa, Liverpool ugošćuje Midtjylland, a Manchester City gostuje u Marseilleu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo