Hit Španjolske ismijao Real Madrid!

Iz španjolskog prvoligaša Levantea su na humorističan način odgovorili na priopćenje koje je u ponedjeljak navečer izdao Real Madrid. Gotovo u cijelosti su, naime, kopirali objavu Kraljevskog kluba.

Real je, podsjećamo, slavio u gostima kod Levantea u 11. kolu Primere (2:1), a pobjednički je pogodak u 84. minuti postigao mladi Alvaro Morata. Nakon utakmice je došlo do određenih nesuglasica između igrača dviju momčadi, a iz Levantea su optužili Pepea da se nakon posljednjeg sučevog zvižduka smijao, plesao i rugao se domaćim nogometašima.

Madriđani su zato u ponedjeljak izdali priopćenje u kojem su u četiri točke pohvalili ponašanje svojih igrača i ostalih članova momčadi, a posebno su stali u obranu Pepea. Levante je odgovorio sarkastičnim priopćenjem koje je u prve dvije točke od slova do slova identično Realovom, a promijenjena je treća točka u kojoj se hvali Pepea, te završne riječi.

“Ponašanje svih naših igrača i stručnog stožera je bilo primjereno tijekom utakmice koja je održana u teškim uvjetima za igru, što smo nadvladali profesionalizmom, predanošću i sportskim ponašanjem. Nakon utakmice je stav i ponašanje igrača, trenera i članova momčadi bilo korektno i besprijekorno, kao i uvijek”, stoji u prve dvije u potpunosti plagirane točke Levanteova priopćenja, dok se u trećoj, promijenjenoj, dodaje:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xv0r8f

“Želimo istaknuti izvedbu naših igrača i stručnog stožera tijekom spektakularnog nedjeljnog dvoboja, te njihovu predanost, borbu i natjecateljski karakter. Želimo izraziti i zahvalnost našim navijačima za bezuvjetnu podršku i navijanje tijekom cijele utakmice unatoč kiši.”

U zaključku Levante navodi:

“Nastavit ćemo s filozofijom branjenja vrijednosti koje su naš 100-godišnji klub učinile voljenim i poštovanim u španjolskom nogometu”, zaključili su Granotesi u svom priopćenju.

Povratak na Net.hr