Pomozite Modriću, Mandžukiću i kapetanu Vatrenih

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe pokrenuo je internetsko glasanje za momčad godine, a među ponuđenim su kandidatima i trojica hrvatskih nogometaša - Darijo Srna, Luka Modrić i Mario Mandžukić

25.12.2013.
10:48
VOYO logo

L'Equipe će momčad kreirati u formaciji 4-2-3-1, a za svaku je poziciju nominirao veliki broj igrača, tako da se glasači ne mogu požaliti na izbor.

Među ponuđenim se igračima za poziciju desnog beka tako nalazi i kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna. Zanimljivo, Luka Modrić se nalazi među kandidatima za mjesto ofenzivnog veznjaka premda u Real Madridu ipak najčešće igra nešto povučenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji, pak, za poziciju jedinog klasičnog napadača je i naš Mario Mandžukić koji je imao sjajnu sezonu u dresu europskog prvaka Bayerna.

Glasanje je otvoreno do ove srijede u 18 sati, a momčad godine će biti objavljena u tiskanom izdanju L'Equipea u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport izabrao je momčad godine u kojoj očekivano prevladavaju nogometaši europskog prvaka Bayerna.

Ono što je posebno zanimljivo jest da se u Gazzettinom sastavu nije našlo mjesta za četverostrukog uzastopnog osvajača Zlatne lopte, Barceloninog genijalca Lionela Messija, ali jest za najveću zvijezda Real Madrida Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern predstavljaju vratar Manuel Neuer, braniči Philipp Lahm i David Alaba, veznjak Bastian Schweinsteiger i krilni napadač Franck Ribery. U momčadi su i trojica igrača finalista Lige prvaka Borussije Dortmund - Neven Subotić, Ilkay Gündogan i Robert Lewandowski - dok su preostala dvojica stoper PSG-a Thiago Silva i veznjak Chelseaja Eden Hazard.

Momčad godine u izboru Gazzette dello Sport:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer (Bayern) - Lahm (Bayern), Thiago Silva (PSG), Subotić (Borussia Dortmund), Alaba (Bayern) - Gündogan (Borussia Dortmund), Schweinsteiger (Bayern), Hazard (Chelsea) - Ribery (Bayern), Lewandowski (Borussia Dortmund), Ronaldo (Real Madrid)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo