Tužni Messi poručio da ima novi plan za sebe

Argentinski nogometaš Lionel Messi bio je gost intervjua za argentinske novine Ole, u kojem je progovorio o ozljedi, trenutnom mentalnom stanju, te danu kada će se vratiti na travnjak.

17.11.2013.
17:21
VOYO logo

"Tužan sam jer nisam očekivao novu ozljedu. Uslijedila je odmah nakon što sam se oporavio od prethodne. No, nisam zabrinut. Ozljeda se, očito, morala dogoditi", rekao je Messi, koji je ozlijedio dvoglavi mišić lijeve noge prije tjedan dana u susretu protiv Betisa.

"Ozljeda ništa ne mijenja. Nastavit ću raditi na ispunjenju ciljeva koje sam si postavio uoči sezone i neću ništa mijenjati u svojim rutinama. Ne mislim promijeniti način prehrane, radne navike ili nešto slično. Sve radim kao i prijašnjih godina i tako ću i nastaviti. Nisam siguran gdje ću odrađivati ostatak rehabilitacije. Odlazak u Argentinu se razmatra, ali ništa nije odlučeno. Povratak? Ovoga ću se puta vratiti kada mi tijelo to kaže!", kazao je Messi očito aludiravši na činjenicu da se vraćao nogometu prebrzo, dok nije bio sto posto spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ove sezone u svim natjecanjima nastupio 16 puta i bio strijelac 14 pogodaka, te autor četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo