Legende u šoku: 'Sammira treba izbaciti iz Dinama!'

23.1.2012.
19:33
VOYO logo

"Želim vjerovati da Sammir to nije izjavio. Ako jest, to je onda apsolutno destruktivna izjava, potpuno neprimjerena. Kakvu li je to samo poruku poslao svojim suigračima? Ma ne radi se tu samo o Dinamu, nego i o ostalim klubovima i nogometašima u Hrvatskoj", istaknuo je trener VatrenihAljoša Asanović. Sammir je naglasio kako će nastaviti sa noćnim izlascima, ali jednako tako izrazio želju da s Hrvatskom zaigra ovog ljeta na EURO-u. "Samo ću ponoviti, toplo se nadam da to nije izjavio", zaključio je Asanović. I Nikola Jurčević djelovao je zgrožen.

"Tu je sve jasno. Postoje pravila ponašanja u klubu i u reprezentaciji. Kao i način života sportaša. Tih se pravila profesionalci moraju pridržavati. Nema tu nikakve filozofije", nadodao je Jurčević. Bivši trener Dinama Josip Kuže, nije mogao vjerovati da je Brazilac izjavio takvo nešto. "Ne vjerujem da je to Sammir kazao, ne vjerujem. U slučaju da jest, onda ga treba izbaciti iz Dinama! Takvi nogometaši se odstranjuju! Takvim izjavama ne pokazuje respekt prema momčadi i prema klubu u kojem igra, ne pokazuje nikakav respekt prema suigračima. Takvi slučajevi se ne mogu tolerirati, bez obzira o kome se radi." S Kužeom se slaže i Robert Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takva izjava predstavlja nepoštivanje ugovora i novca koji zarađuje! Isto tako i nepoštivanje trenera i momčadi. Ako neki igrač tako nešto kaže, onda se njime odmah moraju pozabaviti trener i gazda kluba. U mojoj karijeri bilo je također nekih igrača koji su prekršili disciplinu, ali svi oni su bili kažnjeni, neki novčano, a neki i s raskidom ugovora", istaknuo je Jarni za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo