LEGENDE RAZAPELE WENGERA: / 'Izgleda kao izgubljen čovjek. Situacija se zakuhava i prijeti eksplozijom'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Brojni legendarni engleski nogometaši pridružili su se navijačima Arsenala koji zazivaju odlazak Arsenea Wengera nakon teškog debakla protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

8.3.2017.
9:46
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Nakon što su ih prije tri tjedna isprašili s 5-1 na svojoj Allianz Areni Bavarci su u utorak istim rezultatom razvalili Topnike i na njihovom Emiratesu. Bez zrnca samokritike Wenger je nakon utakmice uperio prst u suca, optuživši ga da je pogrešno dosudio jedanaesterac za Bayern i isključio Laurenta Koscielnyja.

Image
NASTAVIO SE 'BESKRAJNI DAN': /

Debakl Wengerovog Arsenala, Bayern i u uzvratu ponizio 'topnike'

Image
NASTAVIO SE 'BESKRAJNI DAN': /

Debakl Wengerovog Arsenala, Bayern i u uzvratu ponizio 'topnike'

'Najgore razdoblje otkad se sjećam'

Wenger je na klupi Arsenala već više od 20 godina, ali posljednji je naslov u Premier ligi osvojio još 2004. godine. Osim toga, ovo je sedma sezona uzastopce kako Topnici svoj europski put završavaju u osmini finala, pa i ne čudi da su navijači izgubili strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Arsene izgleda kao izgubljen čovjek. Čini se da se situacija zakuhava. Imate navijače, prosvjede, prijeti eksplozija", rekao je legendarni napadač Arsenala Ian Wright u programu BT Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može vam se dogoditi da ostanete s desetoricom igrača protiv Bayerna i da ne pojačate obranu. Možda je trebalo uvesti još kojeg stopera da rezultat bude barem malo blaži. Ovo je tužan dan jer smo opet ispali u ovoj fazi natjecanja. Prolazimo kroz razdoblje u povijesti koje je najgore otkad se sjećam. Čini se kao da nešto dolazi kraju", znakovito je dodao Wright.

'Nadam se da odlazi'

A da se bliži kraj Wengerovoj vladavini u Arsenalu smatra i dugogodišnji stoper Manchester Uniteda i bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednje je desetljeće, kad su u pitanju trofeji i Liga prvaka, bilo razočaranje za Wengera. Bit će razočaravajuće vidjeti ga da odlazi na takav način nakon svega što je napravio. U ovom se trenutku stvari ne odvijaju dobro, a Wenger se čini kao čovjek koji ne može pronaći odgovor", rekao je Ferdinand za BT Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A još jedan bivši nogometaš Manchester Uniteda Phil Neville je na pitanje jednog navijača na Twitteru o tome hoće li Wenger otići na kraju sezone, odgovorio kratko i jasno:

"Nadam se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo