LEGENDA OPRALA AJAX NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: / Ove riječi jako će odjeknuti u Amsterdamu

Image
Foto: Profimedia
9.5.2019.
11:18
Profimedia
VOYO logo

U raspravu oko Ajaxa uključio se i kontroverzni Portugalac

Image
Image

Ajax je u srijedu navečer izgubio od Tottenhama 2:3 i ispao u polufinala Lige prvaka, a dan kasnije sa svih strana pljušte reakcije na fenomenalnu predstavu Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje viđenje utakmice ponudio je i popularni portugalski strateg Jose Mourinho, koji je trenutno bez kluba i čeka novi angažman pa vrijeme provodi kao stručni sukomentator na televiziji beIN Sports.

Ajax je u polufinalu pred svojim navijačima nakon prvog poluvremena vodio 2:0, ali u drugom dijelu primio tri gola i prokockao ulazak u finale. Mou je prokomentirao veliki pad momčadi Erika ten Haga u drugih 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mourinho je prokomentirao katastrofu Ajaxa u nastavku: 'Ajax je u drugom poluvremenu odigrao kao da mu je suparnik Vitesse u nizozemskom prvenstvu, a da biste pobijedili u važnim utakmicama nekad morate ići protiv svoje filozofije', jasno je poručio.

'Treneri imaju tri tipa utakmica. U jednima igramo jako dobro, u drugima jako loše, a u trećima ne igramo uopće. U drugom poluvremenu Ajaxu je trebao trener koji igra jako dobro, ali on nije igrao jako dobro, upravo kao i njegovi igrači', oštar je Portugalac prema svojem kolegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo