A JADAN...

LEGENDARNI TEVEZ PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE: ‘Raspadam se. Plačem u svlačionici na poluvremenu, jedino me taj natpis još drži’

Navijači njegove matične Boce Juniors znaju u kakvoj je situaciji i u znak podrške izvjesili su mu transparent

Legendarni argentinski nogometaš, Carlos Tevez, otkrio je u razgovoru za ESPN kako proživljava najteže životne trenutke. Tevez, naime, tijekom svake utakmica u svlačionici plače i priznaje kako se sve teže i teže nosi s teškim zdravstvenim stanjem svog oca.

Raimundo Tevez proveo je čak 45 dana na intenzivnoj njezi u privatnoj bolnici u Buenos Airesu i borio se s koronom i uz to je bio dijabetičar, a onda su ga 4. rujna pustili, da bi se prije nekoliko tjedana opet vratio u bolnicu u vrlo teškom stanju.

Profimedia

“Vrlo je teško. Imam različite emocije. Ponekad sam dobro, a ponekad plačem u svlačionici na poluvremenu. Teška su vremena. Odem posjetiti oca, a onda moram biti jak i ići igrati nogomet”, rekao je Tevez.

Navijači njegove matične Boce Juniors znaju u kakvoj je situaciji i u znak podrške izvjesili su mu transparent.

“To mi ispunjava dušu, kad uđem na teren i vidim taj natpis. Važno je da sam još jak, zahvaljujući ljudima u klubu i mojoj obitelji koja mi je pomogla da se ne raspadnem, nego se nastavim boriti”, rekao je Carlos.

Povratak na Net.hr