LEGENDARNI SRPSKI NAPADAČ ZGROZIO IZJAVOM: / 'Htio sam ubiti Roberta Jarnija, nisam znao za sebe'

Image
Foto: AFP

'U tom trenutku, na tako važnoj utakmici punoj naboja, da sam mogao, likvidirao bih ga'

19.4.2019.
13:30
AFP
VOYO logo

Legendarni bivši srpski nogometaš Albert Nađ u karijeri je igrao s najboljim hrvatskim lijevom bekom Robertom Jarnijem u španjolskom Betisu. Nađ je u intervjuu za Mondo.rs uvrstio Jarnija u svojih najboljih 11 svih vremena.

'Bili smo cimeri na putovanjima'

"U životu nisam sreo igrača s tako ubitačnim centaršutom iz punog trka. Uvijek sam se pitao kako je moguće da iz svake pozicije uputi loptu koja te pogodi 'u trepavicu'. Bili smo cimeri na putovanjima, a jednom sam ga pitao gdje je naučio tako centrirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAVIJAČ BENFICE OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA INSTAGRAMU I POSTAO HIT: /

Nije imao pojma u čemu je pogriješio, vidite li vi u čemu je stvar?

Image
NAVIJAČ BENFICE OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA INSTAGRAMU I POSTAO HIT: /

Nije imao pojma u čemu je pogriješio, vidite li vi u čemu je stvar?

Rekao je da je sve stvar vježbe i napornog rada na treninzima. Spomenuo mi je ime trenera u Hajduku koji mu je otkrio tajne vrhunskog centaršuta, ali sam mu zaboravio ime. Ostajali su po dva sata poslije treninga, ovaj mu je samo gurao loptu u prostor, a Robert bi centrirao do besvijesti. Nije ni čudo što je taj element igre doveo do savršenstva", rekao je Nađ o Jarniju.

Milanković uhvatio Jarnija za međunožje

Srbin se prisjetio dvoboja u Zagrebu između Hrvatske i Jugoslavije koji je završio 2-2 a koji je odigran 09.10.1999 na Maksimiru, pred 38. 743 gledatelja., a nakon kojeg su tada brončani Vatreni doživjeli debakl u obliku ne kvalificiranja na Euro 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najupečatljivijih detalja tog povijesnog dvoboja je onaj u kojem je Zoran Mirković uhvatio Jarnija za ja*a, nakon što je proslavljeni Vatreni, najbolji lijevi bek u Hrvatskoj svih vremena, žestoko protestirao te mu se unio u lice "kako bi mu rekao što ga ide", dok je ovaj bio na podu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Mirkovićem sam igrao toliko godina u reprezentaciji. U tom trenutku, na tako važnoj utakmici punoj naboja, da sam mogao, likvidirao bih ga. Ružno je što tako govorim, ali mi je bukvalno došlo da ga zadavim. Što mu sve nisam rekao na terenu. I oca i majku... Jednostavno, u tom trenutku nisam znao za sebe. Zanimljiva scena dogodila se dva dana poslije utakmice na aerodormu u Frankfurtu. Pošto ni Zagreb ni Beograd nisu imali direktne linije za Sevillu, išli smo preko Njemačke i u jednom trenutku zapazim Roberta kako gura kofer i ide k'a meni. Kada je podignuo glavu i vidio me, počeli smo se obojica smijati. Tada sam mu još jednom rekao 'jesi mi prijatelj, ali sam te u tom trenutku htio likvidirati", objasnio je Nađ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo