LEGENDARNI NOGOMETAŠ RASTUŽIO ČITAVU IRSKU: / 'Bilo je to sjajno putovanje za mene...'

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Legendarni irski 36-godišnji nogometaš Robbie Keane objavio je u srijedu da će prijateljska utakmica protiv reprezentacije Omana, koja je na rasporedu 31.

24.8.2016.
20:08
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

Irski izbornik Martin O'Neill prvotno je stavio Keanea na popis kandidata za utakmicu s Omanom i kvalifikacijski sraz sa Srbijom koji je na rasporedu 5. rujna, ali napadač LA Galaxyja je odlučio završiti svoju reprezentativnu karijeru bez sudjelovanja u novom kvalifikacijskom ciklusu za SP 2018. godine u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac u povijesti reprezentacije

Keane je za Irsku odigrao 145 utakmica i najbolji je strijelac u povijesti reprezentacije sa 67 pogodaka. Nekada je bio redovno član udarne postave, a izbornik O'Neill ga je na nedavnom Europskom prvenstvu u Francuskoj koristio kao zamjenu u dvobojima sa Švedskom i Belgijom.

"Bilo je to sjajno putovanje za mene, koje je trajalo više od 18 godina, još od debija u irskom dresu 1998. godine. Uživao sam u svakom trenutku. Za mene je bila velika čast što sam više od deset godina nosio kapetansku vrpcu". izjavio je Keane prilikom objave o oproštaju od reprezentativnog dresa, prenosi njegovu objavu ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastupanje za Irsku imalo veliki utjecaj na moj život'

"Odrastao sam igrajući za Irsku i kao klinac od 17 godina ostvario svoj internacionalni debi za reprezentaciju. I sad kao odrasla osoba, kad danas razmišljam, shvaćam kako je nastupanje za reprezentaciju Irske imalo veliki utjecaj na moj život", emotivno se prisjetio Keane i nastavio u istom tonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji suigrači, stručni stožer, izbornici, Savez, postali su moja druga obitelj. Uvijek sam volio reprezentativna okupljanja. To je postao moj dom koji je bio dalje od doma, bez obzira na kojem kraju svijeta živio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo