Legendarni kapetan donio odluku koja je šokirala čitav nogometni svijet

Nakon što je procurilo u javnost da na kraju sezone napušta Liverpool, legendarni kapetan Redsa Steven Gerrard je i sam potvrdio pisanja britanskih medija: 'Ovo je bila najteža odluka mog života'.

2.1.2015.
11:44
VOYO logo

Steven Gerrard legenda je Liverpoola, ovaj 34 - godišnji ofenzivni veznjak cijelu je dosadašnju karijeru proveo u Redsima. A sada je odlučio napustiti Liverpool. Njegova odluka o odlasku iz najdražeg mu kluba na kraju sezone, šokirala je sve navijače Redsa.

"Ovo je bila najteža odluka mog života, o kojoj smo moja obitelj i ja razmišljali jako dugo“, rekao je Gerrard. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni nogometaš je istaknuo kako se neće povući u potpunu mirovinu, ali da sigurno neće igrati niti za jedan drugi klub u Premierligi.

//www.youtube.com/embed/pf6Wz_eHynU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću igrat niti za jedan rivalski klub, i zbog toga nikada neću zaigrati protiv Liverpoola. To ne mogu niti zamisliti. Moja odluka se potpuno zasniva na mojoj želji da iskusim nešto drugačije u životu. Od sada, pa do posljednjeg sučevog zvižduka ove sezone, biti ću u potpunosti posvećem momčadi, kao što je to bio slučaj i do sada. Davat ću i dalje sve od sebe da pomognem Liverpoolu da pobjeđuje", objašnjava legendarni Englez.

Gerrard je za Liverpool do sada nastupio u 697 utakmica, a debitirao je 29. 11. 1998. godine. Ukupno je zabio 180 golova za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Liverpoolom je osvojio Ligu prvaka 2005. godine, kada su Englezi u antologijskom finalu u Istanbulu svladali Milan.

Uz to, Gerrad je sa Liverpoolom osvojio dva FA kupa, tri Liga kupa, i jedan UEFA Superkup. Za reprezentaciju Engleske Gerrad je odigrao 114 utakmica, te postigao 21 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo