Legendarni kapetan donio odluku koja je šokirala čitav nogometni svijet

Nakon što je procurilo u javnost da na kraju sezone napušta Liverpool, legendarni kapetan Redsa Steven Gerrard je i sam potvrdio pisanja britanskih medija: 'Ovo je bila najteža odluka mog života'.

2.1.2015.
11:44
VOYO logo

Steven Gerrard legenda je Liverpoola, ovaj 34 - godišnji ofenzivni veznjak cijelu je dosadašnju karijeru proveo u Redsima. A sada je odlučio napustiti Liverpool. Njegova odluka o odlasku iz najdražeg mu kluba na kraju sezone, šokirala je sve navijače Redsa.

"Ovo je bila najteža odluka mog života, o kojoj smo moja obitelj i ja razmišljali jako dugo“, rekao je Gerrard. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni nogometaš je istaknuo kako se neće povući u potpunu mirovinu, ali da sigurno neće igrati niti za jedan drugi klub u Premierligi.

//www.youtube.com/embed/pf6Wz_eHynU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću igrat niti za jedan rivalski klub, i zbog toga nikada neću zaigrati protiv Liverpoola. To ne mogu niti zamisliti. Moja odluka se potpuno zasniva na mojoj želji da iskusim nešto drugačije u životu. Od sada, pa do posljednjeg sučevog zvižduka ove sezone, biti ću u potpunosti posvećem momčadi, kao što je to bio slučaj i do sada. Davat ću i dalje sve od sebe da pomognem Liverpoolu da pobjeđuje", objašnjava legendarni Englez.

Gerrard je za Liverpool do sada nastupio u 697 utakmica, a debitirao je 29. 11. 1998. godine. Ukupno je zabio 180 golova za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Liverpoolom je osvojio Ligu prvaka 2005. godine, kada su Englezi u antologijskom finalu u Istanbulu svladali Milan.

Uz to, Gerrad je sa Liverpoolom osvojio dva FA kupa, tri Liga kupa, i jedan UEFA Superkup. Za reprezentaciju Engleske Gerrad je odigrao 114 utakmica, te postigao 21 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo