Legendarni Ćiro ispalio genijalnu izjavu o Kranjčaru

'Kako ne bih strahovao kad moj Cico ima atomsku bombu, a ja samo mitraljez!

8.2.2012.
9:16
VOYO logo

Učenik protiv učitelja – Zlatko Kranjčar protiv Miroslava Blaževića, derbi iranskog prvenstva Sepahan – Mes Kerman. I obojica slavnih trenera u specifičnom tonusu; Cico lovi naslov prvaka, a Ćiri gori pod petama. "Ne zavaram se nezavidnom Ćirinom pozicijom. Taj Kerman najopasniji je od svih davljenika, stoga sam upozorio svoje igrače - Ne budite neozbiljni, sjetite se kako je s njima prošao Esteghlal!", kaže Zlatko Kranjčar. Esteghlal je najveći Cicin suparnik za naslov prvaka i nedavna Ćirina žrtva, 0:1 usred Teherana. "Ha-ha, zahvalio sam Ćiri na toj usluzi, čujemo se često, susretnemo se na aerodromima, srdačno porazgovaramo. I istinski bih volio da Blažević uspije spasiti Kerman od ispadanja, držim mu palce. Samo ne danas", dodaje Kranjčar.

Oba trenera su globetrotteri, obojica su radila u čak osam zemalja, obojici je ovo drugi mandat u Iranu. Ćiro je u prvom dolasku (2001.) s reprezentacijom propustio SP, a Cico je napustio teheranski Persepolis dok je bio na trećem mjestu. Ostavio je sjajan dojam pa su ga nedavno zvali natrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Sepahanu mi ide sjajno, s petog mjesta probili smo se na prvo i naravno da očekujemo da tu i ostanemo. Premda, ni drugo mjesto ne bi bilo loše, jamčilo bi plasman u Ligu prvaka", kaže Kranjčar.

Što mislite, hoće li Cico ostati u Sepahanu? "Ako bude prvak, a hoće, ovi njegovi će mu reći - Uzmi, Huso, koliko ti je drago! I nema šanse da se rastanu", kaže slavni trener, ljubimac iranske publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strahuje li od dvoboja s učenikom? "Kako ne bih strahovao kad moj Cico ima atomsku bombu, a ja samo mitraljez! Ima pet pobjeda zaredom što nitko u Iranu nikad nije imao", dodaje Blažević.

"Ali, koliko god Cico bio moćan, imam razloga vjerovati da moji neće izgorjeti. Nisam ja od jučer, nego od - prekjučer! I moje čudo u Iranu veće je od Cicinog - preuzeo sam momčad na posljednjem mjestu, samo s jednim bodom, a sada smo na 27 i iznad zone ispadanja", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenik i učitelj posljednji su se put sudarili prije deset godina kada je Ćiro s Dinamom u šampionskom pohodu svladao Cicinu Rijeku 2:1 u Maksimiru. A baš je Ćiro Blažević 1994. godine, prvi put doveo Cicu na Dinamovu klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo