NIJE BILO LAKO

LEGENDARNI CAPELLO O RUŽNOJ STRANI NAJBOLJEG NAPADAČA SVIH VREMENA: ‘Svlačionica je smrdila po alkoholu. Bio je veliki problem’

‘Bio je najveći talent kojeg sam vodio, ali istovremeno je bio i igrač koji mi je stvarao najviše problema u svlačionici’

Legendarni talijanski trener i bivši strateg Real Madrida, Fabio Capello, prisjetio se svojih slavnih dana iz kraljevskog kluba i tom je prilikom Sky Sportu otkrio zanimljiv detalj vezan za, prema mnogima, najboljeg napadača svih vremena Brazilca Ronalda.

Ronaldo je, kao i znatan dio njegovih sunarodnjaka, bio sklon raskalašenom privatnom životu i Capello veli da mu je znao stvarati dosta problema u svlačionici.

Profimedia

“Ronaldo je bio najveći talent kojeg sam vodio, ali istovremeno je bio i igrač koji mi je stvarao najviše problema u svlačionici. Organizirao je zabave i ostalo. Jednom mi je Van Nistelrooy rekao: ‘Treneru, svlačionica smrdi po alkoholu.’ Ronaldo je zatim otišao u Milan i počeli smo pobjeđivati, ali ako govorimo o talentu, bez sumnje je najveći”, rekao je Capello za Sky.

Capello je kratko vodio Ronalda u Realu, u sezoni 2006./2007., a ovaj je nakon toga otišao u Italiju, da bi Real nakon toga osvojio naslov prvaka Španjolske. Capello je nakon toga dobio otkaz u Madridu, a danas kaže kako je u dobrim odnosima s Ronaldom i da znaju tu i tamo popričati.

Povratak na Net.hr