LEGENDARNI CAFU OTKRIO TKO JE NAJBOLJI IGRAČ PROTIV KOJEG JE IGRAO: / 'On je bio jednostavno fantastičan'

Image
Foto: AFP

Legenda brazilskog i svjetskog nogometa otkrila je dosad nepoznate detalje

23.11.2018.
9:19
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih desnih bekova u povijesti nogometa Marcos Evangelista de Morais, poznatiji kao Cafu, dao je intervju za Daily Mirror u kojem je otkrio tko su za njega najbolji bekovi današnjice, ali i tko je najbolji igrač protiv kojeg je igrao.

Podsjetim, Cafu je najslavnije dane karijere proveo u Romi i Milanu, a u to vrijeme je slovio je za najboljeg beka na svijetu. U karijeri je osvojio sve što se moglo osvojiti: Ligu prvaka, Svjetsko prvenstvo, Seriju A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko kao Ronaldinho

Njegove riječi svakako imaju dodatnu težinu pa ga je novinar za početak upitao tko su za njega najbolji desni bekovi današnjice. "U ovom trenutku, to su Dani Alves, Dani Carvajal i Danilo, po mom mišljenju", rekao je Cafu koji je izostavio Kylea Walkera za kojeg mnogi smatraju da je najbolji desni bek svijeta u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, izabrao je i najboljeg igrača s kojim je ikada igrao u karijeri. "Bilo ih je zaista mnogo sjajnih, ali ako bih morao izabrati jednog, to bi bio Ronaldinho", rekao je Cafu, pa je izabrao i najboljeg protiv kojeg je igrao. "Zinedine Zidane. On je bio jednostavno fantastičan", poručio je Cafu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo