LEGENDARNI ARGENTINAC O EURU: / 'Katastrofa, a za Island prije turnira nisam niti znao da je država'

Image
17.7.2016.
23:39
VOYO logo

Trener koji je s Argentinom osvojio 'domaće' Svjetsko prvenstvo 1978. godine bio je izuzetno kritičan na trenutno stanje u svjetskom nogometu, a Euro u Francuskoj mu se nimalo nije svidio.

"Ništa me nije impresioniralo na Euru, osim momčadi koje uvijek igraju dobro poput Njemačke. Francuzi su se više zabavljali nego igrali, a Belgijanci su isti kao Argentinci. Stavili su zajedno 11 fantastičnih igrača, ali oni kao momčad ne rade baš ništa. Pa nije ni čudo što su Portugalci slučajno osvojili naslov. Najveće iznenađenje bili su mi Englezi koji su izgubili od Islanda. Pa ja prije prvenstva nisam ni znao da je Island država", kazao je Menotti, koji svojoj Argentini predviđa tešku budućnost bez Messija, koji je najavio odlazak nakon neuspjeha na Copa Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da se Argentina neće plasirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, jer prolazi pet momčadi iz Južne Amerike, ali bez Messija će se svi morati više truditi i trenirati. Ja bih već razmišljao o SP u Kataru i dovođenju novih igrača. Argentina trenutno prolazi kroz nešto slično kao Brazil od devedesetih. Brazil igra loše, ali stvarno loše, no uvijek je imao sjajne igrače poput Ronaldinha, Romaria, Ronalda, Bebeta, Rivalda. Sad kad nemaju zvijezda igraju taktički i uplašeno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo