LEGENDA POPLJUVALA BILIĆA: / "Suludo je razmišljati na takav način"

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Prilično kontroverzan potez povukao je trener West Hama Slaven Bilić uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Europske lige.

6.8.2015.
11:31
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

U prvoj utakmici, igranoj prije tjedan dana u Londonu, Bilićeva je momčad odigrala neodlučeno 2:2 iako je imala vodstvo 2:0. Rezultat, dakle, nije nimalo povoljan za Čekićare, ali bivši hrvatski izbornik se unatoč tome odlučio kockati i svoje najjače adute ostaviti kod kuće, te ih na taj način poštedjeti dugačkog putovanja uoči nedjeljnog gostovanja kod Arsenala na startu Premierlige.

Image
KADA KOLA KRENU NIZBRDO: /

"Bila je ovo jako frustrirajuća večer"

Image
KADA KOLA KRENU NIZBRDO: /

"Bila je ovo jako frustrirajuća večer"

"Moja odluka nije izgubiti utakmicu"

"Sve je to dio posla. Moram donositi odluke, a moja odluka nije izgubiti utakmicu, već upravo suprotno. Znali smo odmah da nam ovakva predsezona neće biti idealna jer smo morali u kvalifikacije Europske lige krenuti od prvog pretkola", rekao je Bilić engleskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim ispirke i ne vidim ovo kao problem. Radi se o situaciji s kojom se pokušavam nositi. Želimo pokazati poštovanje, ali ne smijemo ugroziti natjecanje koje nam je važnije", dodao je hrvatski stručnjak koji u Rumunjsku nije poveo nijednog igrača koji je startao u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sviđa mi se to"

Njegov se način razmišljanja nimalo ne sviđa trener Southamptona Ronaldu Koemanu. Njegova je momčad u prvoj utakmici 3. pretkola deklasirala Vitesse s 3:0, ali Nizozemac na uzvrat u svoju domovinu vodi najjači sastav. Na upit novinara namjerava li poput Bilića odmarati najbolje igrače, nekadašnji nogometaš Barcelone je odgovorio:

"Suludo je razmišljati na takav način. Odbaciti sve već na startu Europske lige, ne sviđa mi se to. Ja sam osoba koja uvijek želi pobijediti. Mrzim gubiti i takav mentalitet želim usaditi i svojim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo