LEGENDA POBRISALA POD S POGBOM: / 'Ma kakvih 120 milijuna eura, to je bacanje novca. On nije zvijezda'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Dok traju nagađanja da je Manchester United spreman srušiti svjetski rekord i platiti čak 120 milijuna eura odštete za Paula Pogbu, ima i onih koji smatraju da bi to bio prilično besmislen potez.

14.7.2016.
8:45
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Manchester United je imao Pogbu u svojim redovima, ali ga je prije četiri godine praktički besplatno pustio u Juventus. Sada je, međutim, spreman iskrcati za njega pravo bogatstvo. Čak se i Real Madrid navodno povukao iz utrke jer smatra da je 120 milijuna preveliki iznos za 23-godišnjeg francuskog veznjaka. I njegov sunarodnjak Emmanuel Petit, nekadašnji veznjak Arsenala, Barcelone i Chelseaja, misli da bi to bilo bacanje novca i da Pogba ne vrijedi toliko.

'Pogba nije zvijezda'

"Kažu 120 milijuna eura... To je za mene bacanje novca. Pred Pogbom je sjajna budućnost, ali prerano bi bilo dati toliki iznos. Ne sviđa mi se situacija oko njega. Radimo od njega veliku zvijezdu, ali za mene on nije velika zvijezda", rekao je Petit za Yahoo Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogba još nije dosegao visoku razinu u Ligi prvaka ili reprezentaciji. Prilično sam siguran da hoće, ali još je rano. Stalno se priča o njemu, ali nisam ga još vidio u pravom izdanju. Zasad me još nije uvjerio da je pravi. Da ga Real Madrid želi, stavio bi novac na stol, ali ne želi se boriti s Manchester Unitedom. Postoji razlog za to", dodao je Petit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je ovo ljeto doveo Erica Baillyja iz Villarreala, Henriha Mhitarjana iz Borussije Dortmund, te Zlatana Ibrahimovića koji je došao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s PSG-om. Jose Mourinho je najavio i četvrto pojačanje, a sve sugerira da je mislio upravo na Pogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo