LEGENDA OTKRILA: / Guardiola napušta Bayern, a zna se i njegov nasljednik

Image
Foto: AFP

Za katalonskog stručnjaka Pepa Guardiolu predstojeća će sezona ujedno biti i posljednja na klupi Bayerna. Tvrdi to nekadašnji veznjak bavarskog kluba Stefan Effenberg.

31.7.2015.
10:38
AFP
VOYO logo

Guardiola je nakon senzacionalno uspješne četiri sezone na klupi Barcelone, s kojom je osvojio čak 14 trofeja, prije dvije godine došao u Bayern. Sasvim je očekivano u obje sezone uzeo naslov njemačkog prvaka, ali nije uspio dovesti momčad ne europski tron.

Aktualni mu ugovor istječe sljedeće godine i zasad odbija otvoriti pregovore oko nastavka suradnje. Mnogi su uvjereni da će iduće ljeto dići sidro i napustiti München, a među njima je i Effenberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klopp je dobra alternativa"

"S priličnom sigurnošću mogu reći da Guardiola neće biti trener Bayerna nakon sljedećeg ljeta. Tko će ga zamijeniti? Mislim da će to biti Jürgen Klopp, on je definitivno dobra alternativa za Guardiolu", istaknuo je Effenberg u razgovoru za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp (48) je, podsjetimo, nakon sedam sezona na klupi Borussije Dortmund, koju je doveo do dva naslova njemačkog prvaka i finala Lige prvaka, napustio Westfalen. Zasad nema novi angažman, a Effenberg nije jedini koji smatra da je predodređen za trenera Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo