LEGENDA OPALILA PO VAN GAALU: / "Ne bih uživao igrajući za njegovu momčad"

Image
Foto: AFP

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal i ljetos je potrošio veliku količinu novca na pojačanja, ali igra njegove momčadi i dalje nikoga ne oduševljava.

30.10.2015.
10:04
AFP
VOYO logo

United igra vrlo promjenjivo, i u engleskim natjecanjima i u Europi, a i kad pobjeđuje, rijetko kad je to rezultat posebno uvjerljive igre. Ovaj su mjesec, primjerice, Crveni vragovi doživjeli težak poraz od Arsenala (0:3), a ispali su i od drugoligaša Middlesbrougha u Liga kupu.

"On ne želi da njegova momčad zabija"

Unitedova legenda Paul Scholes, jedan od najvećih veznjaka koje je klub ikada imao, iznimno je kritičan prema Van Gaalu u njegovoj taktici. Čak toliko da je izjavio kako ne bi uživao da danas mora igrati za Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je briljantno utrenirana da se brani i da ne prima golove. Međutim, najteža je stvar naučiti momčad da postiže golove i da bude kreativna. Rekao bih da je United ekipa protiv koje ne želiš igrati jer je čvrsta, organizirana i teško je zabiti protiv nje, ali je i ekipa za koju ne želiš igrati jer joj nedostaje kreativnosti i rizika u igri. Čini se da Van Gaal ne želi da njegova momčad postiže pogotke. Mislim da ne bih uživao igrajući za tu momčad", istaknuo je Scholes u razgovoru za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo