LEGENDA OPALILA PO VAN GAALU: / "Ne bih uživao igrajući za njegovu momčad"

Image
Foto: AFP

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal i ljetos je potrošio veliku količinu novca na pojačanja, ali igra njegove momčadi i dalje nikoga ne oduševljava.

30.10.2015.
10:04
AFP
VOYO logo

United igra vrlo promjenjivo, i u engleskim natjecanjima i u Europi, a i kad pobjeđuje, rijetko kad je to rezultat posebno uvjerljive igre. Ovaj su mjesec, primjerice, Crveni vragovi doživjeli težak poraz od Arsenala (0:3), a ispali su i od drugoligaša Middlesbrougha u Liga kupu.

"On ne želi da njegova momčad zabija"

Unitedova legenda Paul Scholes, jedan od najvećih veznjaka koje je klub ikada imao, iznimno je kritičan prema Van Gaalu u njegovoj taktici. Čak toliko da je izjavio kako ne bi uživao da danas mora igrati za Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je briljantno utrenirana da se brani i da ne prima golove. Međutim, najteža je stvar naučiti momčad da postiže golove i da bude kreativna. Rekao bih da je United ekipa protiv koje ne želiš igrati jer je čvrsta, organizirana i teško je zabiti protiv nje, ali je i ekipa za koju ne želiš igrati jer joj nedostaje kreativnosti i rizika u igri. Čini se da Van Gaal ne želi da njegova momčad postiže pogotke. Mislim da ne bih uživao igrajući za tu momčad", istaknuo je Scholes u razgovoru za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo