LEGENDA ODUŠEVLJENA DOLASKOM HRVATSKE ZVIJEZDE: / 'Taj dečko je pravi šou. Jedva čekam njegovu čaroliju'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović potpisao je u četvrtak za njemački HSV, a u novom je klubu dobio broj koji je navijačima posebno prirastao srcu.

23.7.2016.
21:10
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Haliloviću je, naime, dodijeljen dres s brojem 23 koji je ranije nosio nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart, čovjek koji je u dva navrata bio član hamburškog kluba i postao miljenik navijača. Naš je nogometaš već na predstavljanju priznao da zna kako broj 23 ima poseban status u HSV-u, a 'dozvola' je stigla i od prethodnog vlasnika.

'Iznenađen sam'

U razgovoru za Bild Van der Vaart je istaknuo kako je oduševljen što je HSV doveo Halilovića o kojem ima iznimno visoko mišljenje. Nizozemac je danas član Betisa i prošle se sezone u Primeri sam uvjerio u Halilovićeve kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STIGLA JE SLUŽBENA POTVRDA: /

Halilović potpisao četverogodišnji ugovor i dobio vrlo poseban broj!

Image
STIGLA JE SLUŽBENA POTVRDA: /

Halilović potpisao četverogodišnji ugovor i dobio vrlo poseban broj!

"Oduševljen sam što je moj bivši klub doveo tako sjajnog igrača. Iskreno, čak sam malo i iznenađen što ga je HSV uspio kupiti", rekao je Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je nakon dvije godine napustio Barcelonu u koju je došao iz Dinama. U prvoj je sezoni igrao za B momčad u drugoj ligi, a prošlu je proveo na posudbi u Sportingu iz Gijona. Zbog jake konkurencije u momčadi, katalonski je klub ovo ljeto odlučio prodati nekadašnjeg dinamovca, ali si je ostavio mogućnost da ga u idućim godinama vrati u svoje redove uz fiksnu cijenu.

'Čudesan pregled igre'

"Osim sjajne tehnike i dinamičnosti, Alen ima i čudesan pregled igre. Vidi sve što se događa na terenu, čak i iza njegovih leđa", dodao je Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam protiv njega u Kupu kralja, uzvratna utakmica je završila 3-3, a Halilović je bio izvanredan, zabio je dva gola. Dečko je pravi šou, jedva čekam vidjeti njegovu čaroliju u HSV-u", zaključio je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo