LEGENDA O CR7 SAMO RASTE: / Cristiano Ronaldo nas svako malo podsjeti da je uistinu jedan od najvećih

Image
Foto: AFP

Veliki Portugalac je na svim naslovnicama sportskih tiskovina diljem svijeta

4.4.2018.
11:33
AFP
VOYO logo

Cristiano Ronaldo svojom je jučerašnjom predstavom protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka ukrao pozornost cijelog sportskog svijeta. Prvenstveno se ljudi dive njegovim škaricama, ali neumoljivi Portugalac svakim novim golom u Ligi prvaka samo piše nove stranice knjige svojih dostignuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano je najbolji strijelac Lige prvaka svih vremena sa 119 pogodaka, a ove godine je u najprestižnijem klupskom europskom natjecanju zabio 14 golova u devet utakmica. U Real Madrid stigao je 2009. godine, a ima nešto više od jednog gola po utakmici. Najbolji je asistent u Ligi prvaka svih vremena. Skupio ih je 34 sa sinoćnjom Marcelu za konačnih 3-0.

JOŠ MALO O RONALDOVIM ŠKARICAMA: Loptu je pogodio na visini od 238 cm, ali fascinira jedan drugi podatak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno je nezaustavljiv u napadu, prava je mašina za golove. A iako su mnogi sumnjali u njega na početku godine zbog slabije forme, izgleda da ju je tempirao baš savršeno i opet pokazao da može na najvišoj razini igrati i u 33. godini. Uvijek je njegova veličina ostala pomalo u sjeni rivalstva s Lionelom Messijem i kao da se zbog njihovog nadmetanja, pomalo zanemaruju pojedinačno, a obojica su lakoćom među najvećim svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je osvojio pet zlatnih lopti (2008, 2013, 2014, 2016, 2017), četiri zlatne kopačke, a s momčadima je stigao do impresivne brojke od 25 trofeja u karijeri, između ostalog i četiri Lige prvaka i Europsko prvenstvo s Portugalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVI PRIČAJU O RONALDOVOJ ČAROLIJI: Crouch je oduševio svojim komentarom, ali onda se iz Amerike javio Zlatan

Legendarni Gigi Buffon je ovako govorio o njemu sinoć: "Ronaldo je šampion koji je na nevjerojatnoj razini. On i Leo Messi su ti koji udaraju pečat najvažnijim pobjedama svojih momčadi. Može ga se usporediti s Peleom i Maradonom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova sedmica već i jest postala kultna, a CR7 će zauvijek ostati zapisano u povijesti nogometa zbog velikih dostignuća koja se tako lako neće srušiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo