PREVARIO SUSTAV

LEGENDA NA STUPU SRAMA: Casillasov transfer u Porto bio je pun malverzacija, njegov agent ide četiri godine u zatvor

Španjolski vratar imao je problema sa srcem, ali još uvijek nije najavio kraj svoje bogate karijere, Očekuje se njegov povratak među vratnice sljedeće sezone

Nekadašnji agent legendarnog vratara Real Madrida Ikera Casillasa Santos Marquez morat će četiri godine u zatvor zbog prevare koju je izveo na transferu Casillasa iz Real Madrida u Porto.

Kako piše španjolski medij Cadena SER, Sanchez je osnovao tvrtku za koju nitko nije znao te kroz nju financirao sve troškove kako bi realizirao Casillasov trensfer. Također, Casillasa je prevario i tako što ga je nagovorio da potpiše za klub u Sjedinjenim Američkim Državama dok ovaj ne ispregovara sve s Portom.

Agent se žalio Sudu pravde da ponovo razmotri njegov slučaj, ali ovi za to nisu htjeli ni čuti. Tako mu je potvrđena četverogodišnja zatvorska kazna.

GRČKI VELIKAN OLYMPIAKOS NA RUBU IZBACIVANJA IZ LIGE: Za namještanje utakmice osumnjičeno 15 osoba

Stigao kao slobodan igrač

Izašle su i brojke koje mogu potvrditi kako si je lukavi agent priskrbio novac. Naime, Porto je platio 753 tisuće eura Casillasovom “predstavniku” Carlu Cutropiji, a od toga je 256 tisuća eura pripalo njegovom agentu Sanchezu.

Nije trebao biti uključen nikakav novac jer je Casillas u Porto stigao 2015. godine kao igrač bez ugovora.

Legendarni španjolski vratar imao je problema sa srcem, ali još uvijek nije najavio kraj svoje bogate karijere, Očekuje se njegov povratak među vratnice sljedeće sezone.

Povratak na Net.hr