LEGENDA LIVERPOOLA U OBRANI BILIĆA: / 'Igrači su izdali Slavena! West Ham je momčad za top 10'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bivši napadač Nottingham Foresta, Liverpoola i Aston Ville se pita zašto igrači West Hama nisu igre kao protiv Chelseaja prikazivali i ranije.

12.12.2017.
8:45
AFP
VOYO logo

Nekadašnji engleski nogometni reprezentativac Stan Collymore uvjeren je da su nogometaši West Hama okrenuli leđa svome bivšem treneru Slavenu Biliću. Hrvatski stručnjak je početkom studenog dobio otkaz nakon dvije i pol godine na klupi Čekićara. Nakon vrlo uspješne prve sezone i solidne druge u trećoj su kola za Bilića krenula nizbrdo. U 11 kola Premier lige osvojio je samo devet bodova i ostavio momčad na 18. mjestu, u zoni ispadanja.

Klupski čelnici više nisu imali izbora, dali su mu otkaz i na njegovo mjesto doveli bivšeg trenera Evertona i Manchester Uniteda Davida Moyesa. On je tek u petoj utakmici na klupi Hammersa došao do pobjede, ali itekako vrijedne budući da je srušio aktualnog prvaka Chelsea (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SLAVEN BILIĆ DOBIO 'ĆUŠKU' OD BIVŠEG GAZDE: /

'Trebao sam ga se riješiti na ljeto'

'Momčad za prvih deset mjesta'

Nakon te se utakmice oglasio Stan Collymore, bivši napadač Nottingham Foresta, Liverpoola i Aston Ville. Čovjek koji je nosio dres engleske reprezentacije smatra da se radi o velikoj pobjedi, ali se i pita zašto igrači West Hama nisu takve igre prikazivali i ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika pobjeda West Hama nakon dobre igre protiv Manchester Cityja. Ako mogu tako igrati protiv boljih momčadi, nema isprike zašto ne mogu protiv onih ravnih sebi", napisao je Collymore na Twitteru, a potom u drugoj objavi dodao:

"West Ham je momčad za prvih deset mjesta na ljestvici, očito pronalazi put prema formi. Igrači su izdali Slavena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo