KAKAV KRALJ

LEGENDA KAKVE NEMA: Ćiro se javio na mobitel tijekom TV javljanja uživo: ‘Sine, pa dajem intervju…’

‘Trener svih trenera’ Miroslav Ćiro Blažević briljirao je za vrijeme davanja intervjua za N1 televiziju.

Ovih dana Ćiri mobitel stalno zvoni. Zvoni mu i inače. Uvijek ga netko želi čuti, popričati s njim, razglabati o aktualnim nogometnim temama. No, ovog tjedna svi ga zovu, a najviše novinari da im najavi večerašnji sraz Hrvatske i Ukrajine na Maksimiru. Jer, Ćiro je za vrijeme svog mandata na izborničkoj klupi četiri puta igrao s Ukrajinom (ima dvije pobjede, remi uz jedan poraz).

ĆIRO ZA NET.HR UOČI SPEKTAKLA NA MAKSIMIRU: ‘Rekao sam Čačiću da ne govori o hendikepu, ne podcjenjuje svoje zamjene…’

‘Hrvatska je bolja momčad i apsolutno vjerujem u pobjedu Vatrenih

U petak ujutro, N1 televizija uživo iz Gajeve, ispred hotela Dubrovnik, prenosila je intervju s Ćirom koji je u svojem stilu najavio sraz na Maksimiru.

“Hrvatska je bolja momčad i apsolutno vjerujem u pobjedu Hrvatske”, kazao je Ćiro, a na novinarsko pitanje o strahu od navijačkih izgreda, neželjenih povika “Za dom spremni” i prekida što se najavljuje već danima u hrvatskim medijima (što je Net.hr prvi doznao), “trener svih trenera” kazao je:

Standardne situacije kad se priča s Ćirom

“Oni koji nemaju onu patriotsku svijest i koji bi mogli naštetiti reprezentaciji, neka ostanu doma. Ali ja sam uvjeren da će večeras sve proteći u najboljem redu”.

U trenutku kad se osvrtao na navijače i činjenicu da će Vatreni po prvi puta nakon dvije godine istrčati na travnjak pred svojim navijačima, Ćiri je zazvonio mobitel. ‘Majstor’ se tada latio za džep, uzeo mobitel i javio se na njega. Usred prijenosa intervjua uživo.

“Sine, dajem intervju”.

Tad je reporter N1 televizije kazao:

“Ovo su standardne situacije kad se priča s Ćirom“.

Sve u svemu, bio je to simpatičan gaf Ćire kojim je oduševio


Povratak na Net.hr