LEGENDA BAYERNA SE BEZ MILOSTI OBRUŠILA NA KOVAČEVE ŠEFOVE: / 'U svojih 48 godina u klubu nisam vidio takvo nešto'

Image
Foto: AFP

Bayernovi čelnici su nedavno održali izvanrednu konferenciju za medije

23.10.2018.
12:37
AFP
VOYO logo

Bayern je, poput ostalih europskih velikana Reala, Manchester Uniteda i Barcelone, u mini-krizi. Bavarci su u posljednjih pet utakmica pobijedili tek jednom, u posljednjem kolu protiv Wolfsburga, a mediji u Njemačkoj su se bez milosti obrušili na trenera Kovača i najveće zvijezde Bayerna.

Povodom loših igara, klupski čelnici – Hasan Salihamidžić, Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge su održali izvanrednu konferenciju za medije na kojoj su dali podršku Niki Kovaču i obrušili se na njemačke medije zbog "manjka poštovanja". Reakcije su, u najboljem slučaju, bile prilično negativne, te su klupski čelnici optuženi zbog licemjerja, budući da se sam Hoeness nakon ispadanja Njemačke sa Svjetskog prvenstva na sličan način obrušio na Mesuta Ozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čitavu priču se sada uključila i legenda kluba – Paul Breitner, koji nije bio nimalo zadovoljan načinom na koji su cijelu situaciju kontrolirali najviši klupski dužnosnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tom presicom su Rummenigge i Hoeness uništili sav težak trud koji je klub napravio u posljednjih nekoliko godina da ukloni svoju sliku bahatosti i arogancije. U 48 godina koliko sam u klubu, nikada nisam mislio da će pokazati takvu slabost", rekao je Nijemac za BR Sport.

'Ne znam što se dogodilo'

"Ne znam što se dogodilo. Rummenigge je došao pripremljen, govorio je o ustavu i dostojanstvu, a onda je 10 minuta kasnije pogazio spomenuti ustav i razapeo bivšeg igrača. Za Ulija [Hoenessa], sve se uvijek vrtilo oko obitelji – obitelji Baryerna. Danas, klinci u toj obitelji mogu samo reći – "Sramimo se svog oca"", zaključio je Breitner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo