LAŽNO PRIOPĆENJE POSTALO HIT: / Ronaldo je predmet sprdnje na društvenim mrežama

Image

Na društvenim mrežama pojavilo se lažno priopćenje Cristiana Ronalda u kojem se netko opako sprda s portugalskim majstorom.

19.6.2017.
20:03
VOYO logo

Tek što je osigurao peti mandat na čelu Real Madrida Florentino Perez suočava se s jednom od najvećih klupskih kriza – mogućim odlaskom Cristiana Ronalda. Sredinom prošloga tjedna, najbolji nogometaš svijeta za 2016. godinu izjavio je kako napušta Real.

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE
Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

CRISTIANO RONALDO PORUČIO SVOM AGENTU: ‘Napravi apsolutno sve što je u tvojoj moći da zaigram za njih’

Izrazio nezadovoljstvo jer nitko nije stao iza njega

Portugalac je izrazio nezadovoljstvo što "nitko nije stao iza njega" nakon što su španjolske vlasti podigle optužnicu protiv njega za utaju poreza te je jasno poručio da će napustiti Madrid. Španjolski, portugalski i engleski mediji pišu kako je Ronaldo itekako ozbiljan u namjeri da napusti Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOTALNA PANIKA U MADRIDU: Zidane i Ramos hitno kontaktirali Ronalda, otkriveno što im je poručio

Portugalac je ogorčen odnosom kluba prema njemu nakon što se pojavila priča da je pod istragom zbog utaje 14,7 milijuna eura poreza, no madridski list As objavio je u subotu da je Portugalac još prije dva mjeseca odlučio da odlazi, ali ga je poznati agent Jorge Mendes nagovorio da se strpi s izjavama do kraja sezone.

United i Ronaldo, vole se javno

Naravno, mediji su ga odmah počeli povezivati s drugim klubovima, a najviše sa Manchester Unitedom u kojem je igrao u periodu od 2003. do 2009. godine za koji je ukupno zabio 84 pogotka u 186 susreta u kojima je nastupio. Nije tajna da Ronaldo gaji simpatije prema Crvenim vragovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obnavljanje suradnje Ronalda i Mourinha

Tamo je, uostalom i njegov, poslije Alexa Fergusona, njegov omiljeni trener Jose Mourinho. Dogodi li se transfer za kojeg je navodno Ronaldo svom agentu Jorgeu Mendesu rekao da ‘napravi sve što je potrebno’ kako bi ga vratio u United, značit će to i obnavljanje suradnje genijalnog nogometaša i jednog od najboljih trenera današnjice. To se baš i ne sviđa navijačima Reala. Portugalac je znao na Santiago Bernabeu dobivati dobre porcije zvižduka tribina, što njega itekako smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na društvenim mrežama osvanulo lažno "službeno" priopćenje Cristiana Ronalda glede povezivanju s Unitedom. Netko je iskoristio ovu priliku kako bi se sprdao s Ronaldom. Pa tako u lažnom priopćenju koje je na Twitteru objavio portal Sports Joe, a koji je postao viralni hit stoji:

Image
Image

"U Realu sam proveo osam predivnih godina i postigao sve što sam sanjao. Od prvog dana sam znao da je ovo pravi klub za mene i onda kad je u Real došao Gareth Bale", ističe autor Ronaldov loš odnos s Baleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki ego

"No, unatoč tome istina je da imam posebni odnos s Manchester Unitedom. Neku povezanost. Isto je i s Old Traffordom i gradom Manchesterom. Ipak sam se u Manchesteru razvio kao nogometaš i seks simbol", piše u "priopćenju", aludirajući na njegovu opsesiju s vlastitim izgledom i reputacijom. Veliki ego Ronalda svima je d0bro poznat. Upravo je to jedan od razloga zašto ga i navijači Reala baš i ne vole, odnosno zašto su ga nagrađivali zvižducima.

"Da, istina je da sam razmišljao zaigrati negdje drugdje. Isto tako, istina je da volim Manchester United i da sam povezan s tim klubom. No isto tako moram naglasiti kako previše volim United kako bi na njegov račun dobio bolji, poboljšani ugovor u Realu. Toliko sam radosti osjetio na Old Traffordu, tamo sam postao i razvio se kao čovjek i koristiti United za neke svoje poslovne ciljeve bila bi za mene izdaja", stoji u šaljivom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo misli ozbiljno i ne pronađe li Kraljevski klub način kako umiriti osjetljivog Portugalca, izgledno je da ćemo svjedočiti rekordnom transferu. Cifre koje se spominju idu čak i do 400 milijuna eura odštete.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo