Novi udarac Dinamu: Odlazi li još jedan reprezentativac?

Lazio u svojim redovima želi vidjeti Domagoja Vidu, a na utakmicu protiv Maribora stigao je i sportski direktor rimskog kluba Igli Tare.

23.8.2012.
11:19
VOYO logo

Nakon Milana Badelja, Dinamo bi trebao napustiti još jedan hrvatski reprezentativac. Lazio u svojim redovima želi vidjeti Domagoja Vidu, a navodna odšteta trebala bi iznositi okruglih pet milijuna eura.

"Nama se nitko iz Lazija nije javio. To je sve što mogu kazati na tu temu", rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov defanzivac odigrao je solidnu utakmicu protiv Maribora, baš pred očima uglednog izaslanstva iz Rima. U loži Maksimira bio je sportski direktor Lazija Igli Tare. Albanac je viđen u društvu dvojice skauta. Njihov dolazak su i potvrdili ljudi iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić bi na Vidi napravio još jedan odličan posao. Za Vidu je prošlo ljeto isplatio 1,3 milijuna eura Bayeru iz Leverkusena, a sad bi ga mogao prodati za četiri puta veću svotu.

S financijske strane, sve je idealno. Od Vide bi kapnulo pet milijuna, Milan Badelj je prodan HSV-u za 4,5 milijuna. Samo, Dinamo želi u Ligu prvaka. Ulazak donosi enormnu zaradu, ali bez dvojice reprezentativaca i bez novih pojačanja, Modri bi bili kanta za napucavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo