ZVEZDAŠ U PARTIZANU

LAŽI, OBMANE I DERNJAVA: Sportski direktor Partizana u Mamićevom stilu poludio na novinare

U Srbiji nikad nije dosadno. Partizanov sportski direktor Ivica Iliev poludio je na predstavljanju mladog napadača Ognjena Ožegovića (23), inače deklariranog navijača najvećeg partizanovog rivala Crvene Zvezde.

Zadnjeg dana prijelaznog roka za Partizan je potpisao Ognjen Ožegović. Inače dijete i veliki navijač najvećeg rivala, Crvene Zvezde. Naravno, navijačima Partizana Grobarima ovo nije najbolje sjelo. Poručili su beogradski ultrasi crno-bijelih kako je Ožegović nepoželjan u njihovom klubu.

NJEMAČKA SE CRVENI ZBOG HULIGANA: Nacistički pozdravi odjekivali Pragom, nogometaši ogorčeni

Ožegović – dijete Crvene Zvezde

Ožegović je prije tri godine otišao iz Zvezde i igrao za nekoliko srpskih klubova, a okušao se i u Kini. Prije samo mjesec dana izjavio je da mu je najveći san osvojiti naslov sa Zvezdom i proslaviti ga ispred svojih Delija. Požalio se da se ranije nije uspio nametnuti se na Marakani, “jer tamo ispred domaće djece prednost imaju igrači iz Gane i Ugande. Samo za informaciju, za Zvezdu inače nikada nije igrao nijedan igrač iz Ugande.

Ivica Iliev počeo nepristojno galamiti

Na predstavljanju u Partizanu, novinar mu je postavio normalno pitanje, kakav prijem očekuje od navijača novog kluba, s obzirom da je bivši igrač i deklarirani navijač Zvezde.

No, umjesto njega, “mikrofon u ruke” uzeo je sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Počeo je nepristojno galamiti i poručio svim ostalima da su takva pitanja zabranjena dok on “radi veliki Partizan koji želi proći skupinu Europske lige” i tada je, u očito pripremljenom igrokazu, pitao Ožegovića:

“Gdje si počeo igrati nogomet?”.

Ovaj je odgovorio: “U Partizanu.”

To nije točno, jer Ožegović se nogomet počeo baviti u Kozari iz rodne Gradiške, nakon čega je igrao za banjalučki Borac i Crvenu Zvezdu.

Grobari poslali poruku Ožegoviću

“Imali smo jednog Stojkovića. On je sad legenda Partizana. Imali smo jednog Đurđevića. I on je sad legenda kluba. Od kad postoji Partizan i Crvena Zvezda bilo je mnogo primjera navijača (tu je očito mislio na nogometaše, samo se zabunio) koji su mijenjali ta dva kluba. Stoga, više neću čuti takve priče. Ja garantiram za ovog dečka. Ja sam sportski direktor i ja pravim momčad. I točka”, bahato je izjavio Ivica Iliev okupljenim novinarima.

Dernjava direktora Partizana i uzimanje pod zaštitu napadača za kojeg, kako je urlao, “garantira”, jer je “odbio duplo bolji ugovor kada je čuo da ga traži Partizan”, nije pomogla Ožegoviću.

Dan kasnije, na prijateljskoj utakmici Partizana i Mačve, Grobari su izvjesili veliki transparent s jasnom porukom:

“Kad vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje”, piše uz prekriženi broj 51, kojeg u Partizanu nosi Ožegović.


Povratak na Net.hr