LAKRDIJA NA POLJUDU: / Hajduk objavio konačnu odluku!

Nema kraja potresima na Poljudu! Hajduk će dobiti i četvrtog trenera ovog proljeća budući da je u četvrtak smijenjen Goran Vučević i to nakon samo deset dana od dolaska na klupu.

23.4.2015.
11:51
VOYO logo

Prema pisanju 24 sata, Nadzorni odbor je u prijepodnevnim satima dogovorio odlazak Vučevića i kompletnog njegovog stožera.

Iako su iz kluba to u početku dematirali, kasnije su potvrdili vijest da Vučević više nije trener, ali ostaje u klubu kao sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, drama u Hajduku se nastavlja. Vučević se trenerskog posla prihvatio prije samo deset dana (!) i uspio je odraditi samo dvije utakmice na klupi: najprije je u prvenstvu poražen od Rijeke (1:2), a u srijedu je izgubio i od gradskog rivala Splita (0:1) i ostao bez plasmana u finala Hrvatskog kupa. Bijesni navijači su nakon još jednog debakla zatražili ostavke na Poljudu, ali zasad je izvjestan samo Vučevićev odlazak.

Malo tko se uopće sjeća kada je Hajduk zadnji put pobijedio. Zato ćemo podsjetiti da se to dogodilo još 8. ožujka kada su Bili slavili u Osijeku (1:0). Otada su u sedam službenih utakmica upisali dva remija i čak pet poraza. S obzirom da se u prvenstvu nalaze tek na četvrtom mjestu, a iz Kupa su ispali, vrlo je izgledno da sljedeće sezone neće igrati u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, uoči početka proljetnog dijela sezone ostavku je podnio tadašnji trener Igor Tudor kojeg je naslijedio Stanko Poklepović. No, iskusni Špaco nije donio sa sobom dobre rezultate, pa je umjesto njega uskočio Vučević koji je, eto, odletio u rekordno brzom roku. Kao novi kandidati za trenera spominju se Nenad Pralija i Ivan Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo