LAKRDIJA DOBIVA SVOJ NASTAVAK: / Hajdukovcima prijeti rigorozna kazna

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić

Još uvijek se ne smiruju strasti uzburkane u derbiju između Hajduka i Dinama (0:0) koji je odigran ove subote na Poljudu.

21.9.2015.
9:44
PIXSELL, Miranda Cikotić
VOYO logo

Bruno Marić, čovjek koji je u prošlosti znao oštetiti Hajduk, ponovno je rasplamsao ionako užarene strasti u Splitu. No, čini se da je ovog puta stvar izmaknula kontroli i neće se samo tako brzo smiriti.

Čovjek koji u hrvatskoj nogometnoj javnosti percipira u negativnom kontekstu i arbitar koji je poznat i po onoj snimci od prošle godine na kojoj pokazuje ne baš dobro pjevačko umijeće zajedno sa dinamovcima Antom Rukavinom i Cleytonom, ovog puta se našao na žestokom udaru Splićana, koji trenutno baš i ne smatraju da "onaj tko pjeva, njima zlo ne misli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od slučajnog susreta, do pogrešaka na Poljudu

Taj slučajni susret nogometne trojke dogodio se u Zagrebu. Cleyton i Rukavina znaju se još iz grčkog Panathinaikosa gdje su igrali zajednom, a poznati daruvarski sudac naletio je slučajno.

No, što se tiče derbija, postavlja se pitanje da li su njegove pogreške slučajne i da li je on u ovom poslu isto slučajno završio? Splićani tako ne misle, u prošlosti se previše pogrešaka događalo od strane ovog daruvarskog suca na štetu Bijelih da bi i ovog puta to bila slučajnost. Ovog puta, hajdukovci nisu htjeli šutiti, pa su čelnici splitskog kluba uzeli stvar u svoje ruke i odlučili Mariću reći što ga ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE STIŠAVA SE BURA: /

"Ovo je bila drska pljačka, Marić je oličenje nepoštenja HNS-a"

Image
NE STIŠAVA SE BURA: /

"Ovo je bila drska pljačka, Marić je oličenje nepoštenja HNS-a"

Image
Foto: Miranda Cikotić
Image
Foto: Miranda Cikotić

Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković

Predsjednik Nadzornog odbora Bijelih Ljubo Pavasović Visković i sportski direktor Goran Vučević spustili su se, tako, do tunela koji vodi u svlačionice i verbalno napali suca koji je u pratnji policije morao napustiti travnjak.

Hajdukovci nisu htjeli šutiti

Gledatelji na Poljudu u potpunosti su izgubili živce i htjeli se probiti na travnjak. Policija je spriječila nerede širih razmjera, a Pavasović Visković se, navodno, verbalno zaprijetio sucu. Poznati odvjetnik je zbog toga završio i na razgovoru na policiji, a sada mu prijeti i tužba Brune Marića zbog prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Pavasović čeka tužnu, Hajduk čeka novu kaznu. Sjećamo se samo kada Hajduk prošle godine nije istrčao na Maksimir tada je Vlajčević izrekao kaznu od jednogodišnje zabrane rada u nogometu predsjedniku Hajduka te nadzornicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku sad prijeti nova kazna

Sada je na redu još jedan takav scenarij. Daruvarski sudac sve što se dogodilo revno je sročio u svoj zapisnik, te će se kod disciplinca Krešimira Vlajčevića osim pirotehnike, na stolu naći i Hajdukov dvojac.

O kaznama možemo samo špekulirati. Od financijske koju će, sasvim sigurno, Hajduk dobiti, Pavasoviću i Vukoviću prijeti i teža kazna. Hajdukov dvojac zbog ovog može zaraditi i suspenziju, ali treba pričekati sa zaključcima. Suspenzija bi sasvim sigurno samo dodatno nadolila "ulje na vatru", pa će Vlajčević i društvo jako dobro razmislit kako će kazniti hajdukovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo