BEZ POKUŠAJA NAGODBE

LADIĆ DOBIO SPOR PROTIV BIVŠEG KLUBA: Evo što kaže legendarni vratar kojem Dinamo mora isplatiti 7,5 milijuna kuna

Nakon što je tijekom konferencije za medije Dinamov savjetnik obznanio blokadu klubu zbog odluke suda u korist nekadašnjeg vratara Dražena Ladića, javio se za RTL i sam nekadašnji prvi golman maksimirske momčadi i hrvatske nogometne reprezentacije.

“Došao sam u klub nakon suđenja i zatekao grobnu atmosferu. Pitao sam što se događa, informirali su me da je Dinamo prvi put u posljednjih 15 godina blokiran odlukom suda u korist Dražena Ladića koji je dobio presudu u visini od 7,5 milijuna kuna. Dinamo je još od 2002. u sudskom postupku s nekim igračima i, eto, došao je dan kad je Ladić dobio pravomoćnu presudu i ovršio račun Dinama. Nadam se da ćemo tijekom dana podmiriti obvezu”, kazao je Mamić ranije tijekom dana.

‘GROBNA ATMOSFERA’ U MAKSIMIRU: Dražen Ladić blokirao Dinamo zbog duga od 7,5 milijuna kuna

U pitanju je dug star 15 godina koji je iznosio 300,000 eura. Kroz godine je narastao na oko milijun eura koliko sad Ladić može očekivati.

Evo što on kaže:

“Mislim da sam u ovih 15 godina koliko je trajala parnica pokazao dovoljno strpljenja i korektnosti prema klubu. Strpljivo sam čekao da se ova sudska saga završi, a evo, došao je i tome kraj. Drago mi je sada da su nakon svega i ljudi iz Dinama pokazali jednu dozu ljudskosti u svemu tome. Zašto se nisam uspio dogovoriti s klubom? Zato što niti nije bilo pokušaja nagodbe.”

Upitan očekuje li uskoro sredstava na svom računu, Ladić je kazao:

“Nema razloga da sumnjam u to da će novac biti isplaćen jer je Zdravko uglavnom pokazao da je korektan u javnim izjavama.”

Povratak na Net.hr